Wpis z mikrobloga

@stg44: Nie ma taniej

@rejestracja_for: Wiem, ale to mi wielkiej różnicy nie robi. Była jakieś 2 tygodnie temu w MM promocja, która trwała 12h. 13% zniżki przez neta. Albo chociaż z Saturna, za każdy wydany tysiąc bon na 100zł. Skończyła się 2 dni temu, nie mam szczęścia :)

@liffer: Asusu N551JM lub G551JM za 3799 lub 3899. A wstępnie miało być za 2500zł :P
@rejestracja_for: mi zaproponowała normalnie oprocentopwane raty... wziąłem bo już mi szkoda dzieciaka było, ale powiedziała mi, że nie mogę wziąć tych na 0% bo mi nie przysługują (?) na normalnie oprocentowane raty odpowiedź pozytywną miałem po 20sek.
@matixrr: No tak, ale jak wybieram opcję odbioru w sklepie i płacę przy kasie (nie ma możliwości przelewu gdy się odbiera w sklepie) to już sam nie wiem czy to zakup w sklepie internetowym czy nie :)

@alan11: Na stacjonarkę naprawdę nie ma miejsca inaczej wybiłbym mu z głowy laptopa bo stacjonarka byłaby o niebo lepszym rozwiązaniem. Taki drogi bo spróbuj znaleźć laptopa, który nada się do obróbki zdjęć. Warunkiem