Aktywne Wpisy
yawa +172
10 lat ciułania po troszku ale udało się 20 lat przed terminem :)
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
Pijcie ze mnom kompot.
#nieruchomosci
sonklabart +10
#zwiazki #randkujzwykopem
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
Poznałam ostatnio faceta i trochę piszemy. Z ciekawości sprawdziłam kogo obserwuje na instagramie i przeszły mnie ciarki żenady xd Nawet nie wiem jak to opisać, bo to nawet nie są dziewczyny z bieliźnie tylko w jakiś skąpych ubraniach gdzie na większości zdjęć na głównym planie jest ich krocze. No i ogólnie wrzucają kontent w stylu "słodka idiotka". Ja wiem, że są różne upodobania ale później faceci
zachm. całkowite
wiatr: 4 m/s
cisnienie: 1001 hPa
1°C-5°C
Dzisiaj fotoradary przy ulicach: Kominiarskiej, J. III Sobieskiego oraz Koszalińskiej.
Kontrole MPK:
2014-12-11 ul. Popowicka C, 103,122,128,127,435
#wroclaw #wroclawradar
Planowana data włącz.: 2014-12-11 13:00:00
Treść ogłoszenia:
Z
" MPK będzie informować tylko o części kontroli biletów. W wymienionych w spisie liniach na pewno będą kontrole, ale nie wiadomo, gdzie jeszcze pojawią się "kanarzy"."