Aktywne Wpisy
wedkarzyk +7
Mirasy, problem mam i jednocześnie pytanie. Żona popsuła klapkę od szuflady w lodówce. Pękł uchwyt na którym trzyma się ta klapka. Ma ktoś jakiś pomysł jak można to SKUTECZNIE skleić? Będę wdzięczny za rady. #kiciochpyta #majsterkowanie
dizel81 +36
JAK TO JEST MIEĆ MNIEJ PIOSENEK NA ROTACJI NIŻ RADIA W GTA SAN ANDREAS?
#pytanie
Komentarz usunięty przez autora
bo lubię jak niebieskie konta mi odpowiadają.
gównoserial i tyle
kto to w ogóle ogląda ?
Doprawdy tylko jakiś desperat lub człowiek któremu wszystko jedno was słucha, byle by sobie coś pierdziało w tle.
Nie przesadzam, nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak Radio Zet i inne tego typu gówniane komercyjne stacje radiopodobne.
Na szczęście się ostatnio wycwaniłem i zarzucam słuchawki na uszy a przy dupie nosze Ipoda z 30 Gb
Rozumiem że można tego posłuchać raz na jakiś czas. Ale jak człowiek jest skazany w pracy słuchać radia (bo inni współpracownicy słuchają) to po szóstym razie z "Why You have to be sooo Ruuuude" człowiek ma ochotę jebnąć tym radiem przez okno.
Serio może
@Namarin: Proszę cię bardzo. Wybierz sobie jakąś inną stację radiową >> http://old.radiopolska.pl/wykaz/polska.php
@Namarin: Jeśli ten szajs leci w radiu, to widocznie ludzie chcą tego słuchać. Jeśli tak bardzo przeszkadza Tobie to co leci w firmowym radiu, to chociaż zainteresuj się czy pracodawca opłaca abonament radiowo-telewizyjny. Jest szansa że po kontroli radio zniknie i może będzie się Tobie przyjemniej pracowało.