Wpis z mikrobloga

@RadioZET: sam wiele razy gównoburze rozkręcałem... No ale k---a no ile można się zachowywać jak gimbo bo "niebieskie konto hehe będzie śmiesznie jak zajebię spoiler"

• Odpowiedz
@RadioZET: ok ale się nie wymigujcie i ustosujcie do tego co napisałem

Tylko że tą polską muzykę puszczacie w nocy żeby wyrobić limit a w dzień tylko angielskie kawałki lecą poza tym Bednarkiem ki czym innym

bo lubię jak niebieskie konta mi odpowiadają.
  • Odpowiedz
@RadioZET: Nie napiszę "Usuńcie konto" za to napiszę usuńcie radio. Przecież waszego radia nie da się słuchać. Już nawet nie chodzi o te 20 piosenek na krzyż do znudzenia. Chodzi o reklamy.

Doprawdy tylko jakiś desperat lub człowiek któremu wszystko jedno was słucha, byle by sobie coś pierdziało w tle.
  • Odpowiedz
@Namarin: To nie słuchaj. Ja nie słucham. Skoro koszą pieniądz z reklam - znaczy, że robią to dobrze. To wina słuchaczy, że radio dostosowuje się do rynku i masz takie, a nie inne piosenki i multum głośnych reklam.
  • Odpowiedz
@neib1: Niestety gdybym mógł to bym nie słuchał, wyobraź sobie sytuację że w pracy jestem zmuszony słuchać tego chłamu 9 godzin dziennie (bo inni pracownicy słuchają i człowieka po pracy qrwica bierze)

Nie przesadzam, nic mnie tak nie wyprowadza z równowagi jak Radio Zet i inne tego typu gówniane komercyjne stacje radiopodobne.

Na szczęście się ostatnio wycwaniłem i zarzucam słuchawki na uszy a przy dupie nosze Ipoda z 30 Gb
  • Odpowiedz
@Namarin: Właśnie miałem poradzić coś co sam napisałeś. No nie ma wyjścia. Też bym zwariował przy Radiu Zet, ale tak działa wolny rynek.
  • Odpowiedz
@Namarin: Uświadamiaj, edukuj motłoch i nagabuj żeby zmienili stację na coś bardziej porządnego :) Wyboru zbyt dużego nie ma, ale od siebie mogę polecić ZetChilli, bo choć też sporo reklam i kawałki się powtarzają, to jednak muzyka dużo lepsza.
  • Odpowiedz
Zresztą to nawet nie chodzi o samo Radio Zet. Chodzi o te masy które łykają te "przeboje" pokroju "A teraz Ty" albo "Bednarek - Takie chwile jak ty"

Rozumiem że można tego posłuchać raz na jakiś czas. Ale jak człowiek jest skazany w pracy słuchać radia (bo inni współpracownicy słuchają) to po szóstym razie z "Why You have to be sooo Ruuuude" człowiek ma ochotę jebnąć tym radiem przez okno.

Serio może
  • Odpowiedz
@RadioZET: Bardzo fajnie, że radio zatrudniło chłopca który dba o PR na serwisie ze śmiesznymi obrazkami i może ripostami zdobyć kilka plusów, wszak "konto firmowe" i wystarczy lecieć standardem mikroblogowych tekścików, by zdobyć aprobatę ludzi chcących darmowe kubki (coś jak będąc dorosłym wejść do gimnazjum i powiedzieć żart o "twojej starej"). Niestety nie zmieni to faktu, że oferowany produkt jest żenująco słaby. Z jednej strony mi szkoda osoby, która jest
  • Odpowiedz
@laveta: Niestety nie znam sposobu by przekonać resztę w pracy do zmienienia stacji, to są własnie te masy o których pisałem które nie zwracająuwagi na to co leci, byle by sobie coś pierdziało w tle, równie dobrze może to być "badabejs" albo odgłosy godowe łosia. Leci i już a jak chcesz przełączyć to Hurr Durr zostaw (bez podania argumentacji by nie przełączać)
  • Odpowiedz
@goblin21: Niestety nie znam sposobu by przekonać resztę w pracy do zmienienia stacji, gdzie bym nie zmienił jest podobny schemat (w pracy łapię tylko 4 stacje- ZET, RMF, Maryja< Lokalne które pierdzi i się przełącza) to są właśnie te masy o których pisałem które nie zwracają uwagi na to co leci, byle by sobie coś pierdziało w tle, równie dobrze może to być "badabejs" albo odgłosy godowe łosia. Leci i
  • Odpowiedz
…słuchając tego szajsu.

@Namarin: Jeśli ten szajs leci w radiu, to widocznie ludzie chcą tego słuchać. Jeśli tak bardzo przeszkadza Tobie to co leci w firmowym radiu, to chociaż zainteresuj się czy pracodawca opłaca abonament radiowo-telewizyjny. Jest szansa że po kontroli radio zniknie i może będzie się Tobie przyjemniej pracowało.

• Odpowiedz