Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
URL: http://www.wykop.pl/link/2281658/gejowska-orgia-w-egipskiej-lazni-26-ciu-dewiantow-wyprowadzono-nago/
Gejowska orgia w egipskiej łaźni! 26-ciu dewiantów wyprowadzono nago!
"..Kairska policja zatrzymała 26 mężczyzn podejrzanych o udział w orgii homoseksualnej w jednej z miejskich łaźni. Choć homoseksualizm w Egipcie nie jest przestępstwem, zatrzymanym grozi kara więzienia.."
#4konserwy #nutopia #neuropa #sodoma #120dnisodomy #orgia #dewiacja #nierzad
No chyba, że chodzi o mówienie źle o władzach w Egipcie. :)
-mogę
prawda
Współżyłeś z
@naczelny_psychiatra: tu masz cytat z popularnego portalu sadistic: _niedawno z roboty w Amazonie wyleciał koleś i laska bo zostali nakryci jak r*chali się miedzy regałami # - wyraźnie artykuł pokazuje heteryków jako osoby pozbawione rozumu, kopulujące zwierzęta. Skoro więc juz udowodniliśmy_ obaj, że zarówno hetero- jak i homo- są kopulującymi zwierzętami bez rozumu to wychodzi, że bez sensu dodawać znalezisko tylko o jednych