Aktywne Wpisy
Kowal19888 +84
#pokazkota myślę nad imieniem dla tego małego rudzielca, jakieś propozycje? :)
Jonn +3
Jak zmusić kierowców, aby zwolnili na drodze w naszej wsi? Ograniczenie do 40 km/h, brak chodnika, brak pobocza, ledwo 3,7 metra szerokości. Nikt tam nie przestrzega ograniczenia prędkości. Jeżdżą 80 km/h. I to jest norma, nie wyjątek.
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
Pisałem do zarządu dróg powiatowych i policji. Dostałem dziś pismo, że skoro w statystykach jest tam niewiele wypadków w ostatnich latach, to nie ma podstaw do działania. Nie chcą także przeprowadzać kontroli prędkości, ani żadnych
URL: http://www.wykop.pl/link/2281658/gejowska-orgia-w-egipskiej-lazni-26-ciu-dewiantow-wyprowadzono-nago/
Gejowska orgia w egipskiej łaźni! 26-ciu dewiantów wyprowadzono nago!
"..Kairska policja zatrzymała 26 mężczyzn podejrzanych o udział w orgii homoseksualnej w jednej z miejskich łaźni. Choć homoseksualizm w Egipcie nie jest przestępstwem, zatrzymanym grozi kara więzienia.."
#4konserwy #nutopia #neuropa #sodoma #120dnisodomy #orgia #dewiacja #nierzad
@naczelny_psychiatra: natomiast s--s między regałami to niewyuzdana część boskiego planu przedłużania gatunku, a jakie piękne dzieci z tego będą :)
Poza tym homoseksualiści też mają popęd seksualny.
Jeśli ktoś robi k---ę z logiki to Ty takimi wpisami :)
Mieszasz do tego Boga, jakbym był katolikiem.. S--s miedzy regałami to coś co można kochankom wybaczyć. Odczuwali wstyd. Schowali się. W Egipcie natomiast mielismy do czynienia z orgią. Grupa 26-ciu homoseksualnych ogierków, zmówiła się w publicznej łazni, aby bez wstydu polewać sie spermą.. Naprawdę nie widzisz róznicy?
Dlatego się ruchali w pracy? xD
@naczelny_psychiatra: a kto ma im to wybaczać? Ty ze swoimi normami? Jaka łaska spłynęła na te heteroseksualne zwierzęta, które jak psy się ruchają w pracy, na magazynie, na widoku innych. Dobrze, że mamy tak wybaczających ludzi jak Ty, którzy wiedzą co można wybaczyć, a co nie.
Ja nie, w Polsce też są kluby
Komentarz usunięty przez moderatora
Zresztą, co ja tam wiem. Ty jestes taki dorosły Grzesiek, a ja taki mały Kubuś..