Wpis z mikrobloga

Nutopia zakopała, bo przecież nie wolno mówić o kolegach źle!!!

URL: http://www.wykop.pl/link/2281658/gejowska-orgia-w-egipskiej-lazni-26-ciu-dewiantow-wyprowadzono-nago/

Gejowska orgia w egipskiej łaźni! 26-ciu dewiantów wyprowadzono nago!

"..Kairska policja zatrzymała 26 mężczyzn podejrzanych o udział w orgii homoseksualnej w jednej z miejskich łaźni. Choć homoseksualizm w Egipcie nie jest przestępstwem, zatrzymanym grozi kara więzienia.."

#4konserwy #nutopia #neuropa #sodoma #120dnisodomy #orgia #dewiacja #nierzad
n.....a - Nutopia zakopała, bo przecież nie wolno mówić o kolegach źle!!!

URL: htt...

źródło: comment_AXi3ju7aEdIQ8flPyWlgYS1QSoMbcXlu.jpg

Pobierz
  • 36
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@GilbertEatingGrape: Nie rob k---y z logiki Gilbercie.. Stosunek miedzy kobietą i mezczyzna to efekt popędu seksualnego, ktorego celem jest przekazanie materiału genetycznego i przedłużenie gatunku.. Homoseksualizm jest popędem przez naturę błednie ulokowanym, bowiem nie prowadzi do zapłodnienia.. Nie porównuj aktu seksualnego z wyuzdanym, zwierzęcym gang bang, gdzie cała spuscizna i postep ludzkosci spływa do scieków razem ze spermą..
  • Odpowiedz
Nie porównuj aktu seksualnego z wyuzdanym, zwierzęcym gang bang, gdzie cała spuscizna i postep ludzkosci spływa do scieków razem ze spermą..

@naczelny_psychiatra: natomiast s--s między regałami to niewyuzdana część boskiego planu przedłużania gatunku, a jakie piękne dzieci z tego będą :)

Poza tym homoseksualiści też mają popęd seksualny.

Jeśli ktoś robi k---ę z logiki to Ty takimi wpisami :)
  • Odpowiedz
@GilbertEatingGrape:

Mieszasz do tego Boga, jakbym był katolikiem.. S--s miedzy regałami to coś co można kochankom wybaczyć. Odczuwali wstyd. Schowali się. W Egipcie natomiast mielismy do czynienia z orgią. Grupa 26-ciu homoseksualnych ogierków, zmówiła się w publicznej łazni, aby bez wstydu polewać sie spermą.. Naprawdę nie widzisz róznicy?
  • Odpowiedz
Odczuwali wstyd.

Dlatego się ruchali w pracy? xD

S--s miedzy regałami to coś co można kochankom wybaczyć.

@naczelny_psychiatra: a kto ma im to wybaczać? Ty ze swoimi normami? Jaka łaska spłynęła na te heteroseksualne zwierzęta, które jak psy się ruchają w pracy, na magazynie, na widoku innych. Dobrze, że mamy tak wybaczających ludzi jak Ty, którzy wiedzą co można wybaczyć, a co nie.
  • Odpowiedz
@grzegorz-zielinski: Ale ja napisałem "homoseksualnych ogierkow", a z tego co wiem idea swingowania łaczy nie gejów i lesbijki, ale własnie pary heteroseksualne..

Zresztą, co ja tam wiem. Ty jestes taki dorosły Grzesiek, a ja taki mały Kubuś..
  • Odpowiedz
@naczelny_psychiatra: dokładnie i jest to margines taki sam jak orgie homoseksualne. Nie widzę sensu w jaraniu się takimi rzeczami i utożsamiania ogółu z marginesem. To jak mówienie, że wszyscy patrioci to naziści, wszyscy chrześcijanie to radiomaryjni dewoci itp. Każde ze znalezisk z taką tezą i okrzykiem prawda nadaje się do zakopania.
  • Odpowiedz