Aktywne Wpisy
StatekKosmicznyZiemniaki +1048
Drogie mirki, 25 lat temu, jak byłem w podstawówce, to kochałem się w takiej Paulinie. Jej rodzice w trzeciej klasie się przeprowadzili, zanim wyjechali opowiedziałem jej o moich uczuciach, że będę za nią tęsknił. Dała mi w prezencie wielokolorową kredkę. Dalej ją mam. Czasami sobie myślę co u niej. Dajcie plusa wielokolorowej kredce.
OlaKordasOfficial +162
Aktywne Znaleziska
Zawiera treści 18+
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.
Wielu słyszało o nim, wielu go widziało i pewnie paru prowadziło.
Można nim grać jak td bez pancerza lub jak lightem lub jak czymkolwiek innym bez pancerza.
Przechodząc do sedna wbiłem wreszcie asa na tym magazynkowym czymś.Nawet podczas tej bitwy czułem się (a były to 7 tiery) jakbym był wylosowany jakimś 5tierowym op tankiem ani 7.Ten czołg to prawie taki tog tylko szybszy :)
To jak arda wali w ciebie za kwazylion i przebija każdy na mapie.Nie powoduje to uśmiechu od ucha do ucha.
Ogólnie ta linia jest jakaś nijaka. Sam nie wiem po co ją robię btw. następcy też nie wyglądają zbyt ciekawie.
Byle zbijać gwiazdy.
Przy okazji do farmienia wn8 jest dobry 3k dmg i prawie 11wn8 polecam polecam
z tym,że takie bitwy to są jednostkowe przypadki.Przynajmniej u mnie.
#wot #worldoftanks #chi-ri
Jak nie wylosuje na IX to mi się nim nawet fajnie gra.
Dla mnie jak już pisałem jest on nijaki tyle i aż tyle.A i nie trzeba 9 tieru wyjada na ciebie IS3 i można jechać do wody :)
Dla mnie ten czołg nie jest jakiś super ale też nie jest taki beznadziejny, jak często tu o nim pisano.