Aktywne Wpisy
Viado +41
Ale gniję z ludzi co kupują mieszkania w dużych miastach bo tam "jest co robić". Płacicie gigantyczne pieniądze tylko przez to że nie potraficie sobie sami zagospodarować czasu i nie macie hobby. No bo co niby te duże miasta mają takiego wspaniałego do zaoferowania. Kino, teatr i knajpy? Ileż to razy w roku chodzicie do tego teatru albo kina? Jeszcze rozumiem jak ktoś jest uzależniony od alko i co drugi dzień chodzi
FatSniper +312
Rząd wprowadza 800+ ceny w kraju:
#gownowpis
#gownowpis
Kilka spostrzeżeń z mojego otoczenia:
- Spośród 7 narzekających na popołudniowym obiadku u rodzinki na to że Małkowski pewnie znowu wygra na wyborach byłem tylko ja i mama. Reszcie się 'nie chciało', 'zimno jest', 'obu nie lubię w sumie'.
- Nie ważne kogo byśmy wybrali i tak miejscowych ciężko zadowolić, a najlepszy urzędnik to taki, który siedzi na dupie i nic nie robi. Wtedy to wszyscy są zadowoleni, bo przynajmniej nie rzuca im się w oczy.
Powyżej uszu mam to miasto, wszyscy tylko plują jadem na siebie.
#olsztyn #gorzkiezale
Spojrzałem się krzywo i mówię: "Obejrzyj chociaż debatę"
Obejrzała i zadowolona mówi, że ma kandydata ale się nie przyzna.
Następnego dnia przychodzi rozżalona "Pomyliłam nazwisko i zagłosowałam przypadkiem na PSL... Ale się wkurzyłam"
Liczą się chęci, przynajmniej chciała
"Kampania Czesława Małkowskiego była bardzo skuteczna. Ściskanie rąk się sprawdziło. Jednak ten