Wpis z mikrobloga

@Gostas: nie kupuj żadnych a4 techów i tracerów bo to gówno, za 100-150 zł to ciężko, ja dorwałem kana v2 za 130 zł na allegro od procpu.pl ale i tak bez niej kosztuje 170-200 zł. Imo z dobrych modeli to obecnie logitech g400s, zowie fk1, razer deathadder 2013, ss rival. Jak masz #!$%@? i chcesz serio po taniości to jebnij sobie jakiegoś logitecha g100 albo jakiegoś cm storma alcor/mizar (taki ss
@pozmu: Dobra a teraz poleć mi jakąś myszkę a4tech która nie rozleci się po roku? Jedyna seria jaka im się udała w miarę było x7 (double click xD) a te wszystkie bloody i inne gówna mają lipny sensor i takie bajery jak "wspieranie aktywne celowania" - kto normalny w czasie gry z tego korzysta i odpala?
@GimboSlice: Ja się nie znam specjalnie, ale miałem w ręku trochę myszek więc się wypowiadam. Co do qpada. Ta myszka ma imo tragiczny profil, o ile jeszcze ten w stylu rivala jestem w stanie zrozumieć to nie kojarzę, żeby prosi śmigali na tego typu asymetrycznych kobyłach, bo myszki to raczej już nie przypomina ( ͡° ͜ʖ ͡°). Ja jestem fanem symetrycznych i prostych myszek, więc nie doradzę
@dzeksondzekson: miałem deathaddera i gdyby nie #!$%@?ł się głupi scroll to bym go dalej miał, zmieniłem na rivala i nie odczułem zmiany, rozmiarowo właściwie troszeczkę mniejszy rival od deathaddera i lepszy bo ma gumowany bok co sprawia, że lepiej się trzyma. Ale jak oglądam zowie to sorry, ale dla mnie to to jest to samo co rival i deathadder tylko w innym kolorze, przecież profil i wygląd praktycznie ten sam. Różnice