Wpis z mikrobloga

wczoraj troche niefortunnie umiescilem swoj wpis o 2 w nocy i malo osob go zobaczylo, wiec jeszcze raz na valve store

http://store.valvesoftware.com/sale.php

sa fajne przeceny na gadzety gier z #valve, szukam chetnych ktorzy by chcieli zrobic tam zakupy, wysylka do polski 44,50 usd, jak zbierze sie 10 osob to cena wysylki wychodzi do polski wychodzi 4,5 usd na osobe czyli calkiem tanio + do tego cena wysylki z polski od mirka kupujacego (moge to byc ja) do reszty mirkow, to juz oczywiscie zalezy gdzie, czym,w szczecinie nawet mozna by bylo odebrac osobiscie

wolam wstepnie zainteresowanych

@fenomenalnie_miotam: @Zyngi: @Kactuzz: @voroshmitov: @dziabarakus: @Nobody:

tl;dr co do kosztow

cena przedmiotu + 4,5 usd za wysylke z USA (przy 10 kupujacych, im wiecej tym taniej) + wysylka z polski od mirka do mirka (w szczecinie odbior za darmo jesli ja bym kupowal)

i troche spam tagami #steam #dota2 #portal #portal2 #left4dead2 #cebuladeals
  • 11
  • Odpowiedz
@K5HV: do 150 euro bez cla(prawie 600 zl,180usd) moze przy 10 mirkow dalo by rade sie zmiescic w tym limicie, jakby bylo drugie 10 mirkow (chociaz w to watpie)to by sie zrobilo drugie zamowienie
  • Odpowiedz
@Colek: owszem, moze ale nie musi, wiec tak, warto go doliczyc, ale pierwszego wpisu nie zedytuje, wiec poki co zbieram chetnych :P ale mimo naliczenia vatu + cene przesylke IMO zakupy nadal sie oplacaja bo przeceny sa spore

http://store.valvesoftware.com/product.php?i=S0205

pluszak jest calkiem spory, a wyjdzie za niego z przesylka do polski ok.

(3 usd + 4,5 usd)+22% vat=12usd czyli ok. 40zl to bardzo tanio jak na takiego pluszaka z licencja, a
  • Odpowiedz
@Colek: ja mam pluszowego headcraba, ktorego juz widze nie ma w sklepie i tez polecam stuff od Valve ( ͡º ͜ʖ͡º)

zachecam mirki do zakupu bo sam tutaj widze mase fajnych rzeczy dla mojego #rozowypasek pod choinke za pol darmo, i w sumie tylko dlatego chce to zorganizowac, obiecuje ze wszystko by przebieglo dosc szybko i sprawnie a waszym zmartwieniem by bylo tylko przelanie odpowiedniej ilosci
  • Odpowiedz