Wpis z mikrobloga

Mirki jak mnie w-----a takie cwaniaczenie. Jadę sobie dziś ul. Cieszyńską, jest korek przed zwężeniem, widać go z kilometra, wszyscy ładnie się ustawiają od razu na prawy żeby to płynnie szło, ale zawsze się musi znaleźć jakiś cwaniak co lewym do końca jedzie. Potem czeka jaśnie pan aż go ktoś wpuści. Blokować takich cwaniaków i tyle. Jak widać cebula w narodzie silna i nie wszyscy chcą się podporządkować przepisom tylko byle wydymać resztę stojących uczciwie w korku. Nawet udało mi się uchwycić jednego cwaniaczka.

#motoryzacja #korki #cebula #cebulacontent
tusk - Mirki jak mnie w-----a takie cwaniaczenie. Jadę sobie dziś ul. Cieszyńską, jes...

źródło: comment_m5eW3nlMwdqNKtJwoxCA7y79xZyHfGCd.jpg

Pobierz
  • 9
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@tusk: ja to po prostu nie rozumiem takich cwaniaczków. skoro większość zdecydowała, że wszyscy trzymają się prawego pasa i kolektywnie męczą się w korku to po c--j taki cwaniaczek łamie te niepisane zasady? bo mu się śpieszy? każdemu się pewnie śpieszy w korku, wszyscy są sobie równi w korku. tacy ludzie niszczą całą zabudowę społeczną, która się tworzy wokół korków. krzyż im na drogę i tak się pewnie rozjebią na
  • Odpowiedz