Nowa oferta od UPC - dekoder samsung horizon, net 120 i pelna kablowka 170 zl/mc. chyba ich #!$%@?, ze ktos jest tyle w stanie placic za kablowke i neta :D
@Jurigag: pewnie liczą sobie za ten nowy dekoder 3w1, ktory od 2 lat jest w Holandii i Irlandii a wczoraj babka przez telefonon przedstawiala mi to jako niesamowita nowosc rodem z przyszlosci.
@maniekkrk2: we wrześniu dostałem ofertę 120 net, dekoder z nagrywarka kablówka, c+ wszystko za 160. Powiedz ze vectra za to samo co Ci oferują chce 120 zł i zacznie się inna gadka.
@maniekkrk2: To tylko przez ten Horizon, każda oferta z nim jest o 20 zł wyższa, ciekaw jestem kiedy przyjdą oferty promocyjne na niego. A aktualnie jak się dobrze dogadasz to i będziesz miał o te 50-60zł taniej ten pakiet tylko z normalnym dekoderem Cisco.
@TowarEksportowy: za taki zestaw co jest w ofercie to jest ok cena wg mnie. placic 40 -50 euro za 30 kanalow, bezsensownych kanalow, i miec 50 mbit to jest za duzo wg mnie ;) to jest moje porownanie.
Netia w blokach w których było aster i upc, proponuje 300 mb/s plus telewizje za 60 zł. Dzisiaj chyba składam wypowiedzenie umowy w upc. Netia Gigakablowka słyszał ktoś coś?
@maniekkrk2: No #!$%@?, ja niewiele mniej płacę za nc+ i neostradę 10mbps razem wzięte, także za taką ofertę to bym im jeszcze dupę wylizał. Jedyna zaleta mieszkania w bloku to właśnie to UPC.
#upc #cebuladeals
Edit: A horizon nie jest od Peace?
@gregu-: I to jest drogo? ლ(ಠ_ಠ ლ)