Wpis z mikrobloga

Jako że moje losowania cieszą się ogromnym zainteresowaniem i nowi właściciele przytulili już csgo i borderlands 2 pistanowiłem zrobić ostatnie ale najbogatsze losowanie. Mianowicie jeden z plusujących ten wpis otrzyma BF Bad Company 2 na #steam. Ale aby nie było zbyt łatwo każdy z plusujących musi w dowolny sposób przedstawić swoją ulubioną grę. Może to być wiersz, zdjęcie albo rysunek :) Najbardziej zaplusowana praca zostanie nagrodzona giftem steam do Watch Dogs :) #rozdajo #steam #rozdajosteam Aha zabawę rozstrzygam jutro o 12 :) Powodzenia :)
  • 26
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@RivaTnT90: Gdy jesieni nadchodzi czas odpalam mą grę niejeden raz. Wolne chwile, czasu wiele, już przyjaciół mam tu wiele. Chodź kieruję nimi AI, są dla mnie w miarę mili. Gdy ubiję sobie smoka, chwała czeka, dużo złota. Gdy pochłonę smoczą duszę FUS- RO- DAH wszystkich obrzucę. W końcu starcie czeka mnie, kto je wygra, nikt nie wie. Więc wciąż błąkam się po lasach i pomagam ludziom w szałasach. Tak mi
  • Odpowiedz
@Kamyszeg: W takich sytuacjach pisze się: "Tłumaczenie: ____". A gdy widzę posługiwanie się pojęciem własności intelektualnej przez kogoś, kto nie wskazuje kto jest faktycznym autorem komiksu, moja otwarta dłoń sama kieruje się w stronę twarzy. I nie tłumacz się, że na komiksie, który tłumaczyłeś był już wycięty autor. Autora tego komiksu można było w ciągu kilku sekund ustalić za pomocą wyszukiwania obrazem w Google.
  • Odpowiedz