Aktywne Wpisy

WielkiNos +375
Nie ma większego triggera na lewaczki niż wstawienie insta atrakcyjnej kobiety, która urodziła 5 dzieci i napisanie kilku miłych słów. Następuje totalna wścieklizna.
Okazuje się ile warte jest lewackie "moje ciało moja sprawa". Kiedy kobieta używa swojego ciała do rodzenia dzieci wyzywana jest od krów rozpłodowych i inkubatorów, ale kiedy pokazuje gołą dupę na onlyfans to jest nowoczesna i postępowa, a wyzywanie jej jest potępiane i ma swoją nazwę - slutshaming.
#
Okazuje się ile warte jest lewackie "moje ciało moja sprawa". Kiedy kobieta używa swojego ciała do rodzenia dzieci wyzywana jest od krów rozpłodowych i inkubatorów, ale kiedy pokazuje gołą dupę na onlyfans to jest nowoczesna i postępowa, a wyzywanie jej jest potępiane i ma swoją nazwę - slutshaming.
#
źródło: temp_file8639875739620193538
Pobierz
reddin +340
źródło: FB_IMG_1708663859227
Pobierz

Mirki 2 pytania do Was
1) Czy skiny w moim ekwipunku (w czerwonej ramce) dadzą radę na giveaway'a? (dojdzie coś jeszcze raczej)
2) Który z tych 4 pistolsów z lewej strony chcielibyście dodatkowo? (five-seven ze stattrakiem)
Zdjęcie click
2) p200 lub usp :D
2) deagle jest git
@zolcix:
@wpoz:
@avalid:
@TakiWlasnieJestem:
@nietopies:
Zapraszam w takim razie do śledzenia (czy tam followowania :P) na : Twitch click.
Zasady są proste : wystarczy być followersem :)
No i zachęcam do udzielania się / oglądania / zadawania pytań - czym Nas więcej tym więcej i częsciej będą giveaway'e a i stream ciekawszy :)
Pozdrawiam!
@TakiWlasnieJestem: nie wiem jeszcze czy dzis robie i czy dzis gram, ostatnie 3 dni gralem tragedie i chyba czas odpoczac :P