Wpis z mikrobloga

@surlin: no sorry, ale napisanie po nicku bez "@" to nic innego jak obgadywanie za jego plecami...

@gangsteris: Wybacz, nie zauważyłem, odniosłem się po prostu do "całości dorobku" Pana @Stadler. Pisanie o kimś za plecami mogę także potępić. Chociaż z drugiej strony jego wątek więc na 100% przeczyta.

Tak czy inaczej, średnio interesują mnie Wasze "wojenki", dla mnie interes Polski jest jasny, interes Rosji także a @Stadler, świadomie
@szurszur: cały czas Ci coś nie pasuje. Wszystko co piszę. A piszę bardzo rzadko w tagach, w których Ty się udzielasz. Wnioskuję z tego, że motywacją jest atakowanie mnie personalnie. Nic te komentarze nie wnoszą. Gdy przytoczyłem o wystawie w Katyniu to nie skomentowałeś, za to ochoczo przywołujesz jak to rzekomo pochwalam Katyń i wybielam ZSRR. Gdybym tak jak janusz czy maniac wklejał peany na cześć jakiejś ideologii, państwa - czyli
@Stadler: ALe przeciez wybielales ZSRR i skasowales temat gdy ktos inny Ci wytknal ze to robisz. Niestety nie zdarzyles i mam screeny. Ja Cie nie atakuje. To Ty sam pisales takie glupoty że sie pograżales.

Poza tym smieszne jest to ze robisz z siebie ofiare skoro czesto sam mnie wolales i obrazales mnie np. celowo przekrecajac moj nick. Zawsze gustowales w tego typu gimbusiarskich zagrywkach.