Aktywne Wpisy
Chcemy z moim niebieskim paskiem kupić psa. Na tapecie są 2: corgi i samoyed. Nie wiem który lepiej się w bloku odnajdzie. Jakie są wasze doświadczenia? Który byłby lepszy? #psy #pieswbloku #zwierzaczki
sznioo +143
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Komentarz usunięty przez autora Wpisu
przeglądam ten tag często i widzę kto zaczyna a kto odpowiada na te zaczepki. Nie odwracaj kota ogonem.
@szurszur: Ja mam w opisie @Stadler napis "ruski troll" i tyle.
@Stadler: Nikt Cię nie oczernia, troll jak troll, poziom, jak poziom, jaka płaca taka praca :P
@surlin: no sorry, ale napisanie po nicku bez "@" to nic innego jak obgadywanie za jego plecami...
@gangsteris: Wybacz, nie zauważyłem, odniosłem się po prostu do "całości dorobku" Pana @Stadler. Pisanie o kimś za plecami mogę także potępić. Chociaż z drugiej strony jego wątek więc na 100% przeczyta.
Tak czy inaczej, średnio interesują mnie Wasze "wojenki", dla mnie interes Polski jest jasny, interes Rosji także a @Stadler, świadomie
Poza tym smieszne jest to ze robisz z siebie ofiare skoro czesto sam mnie wolales i obrazales mnie np. celowo przekrecajac moj nick. Zawsze gustowales w tego typu gimbusiarskich zagrywkach.