Wpis z mikrobloga

@Shaki: odezwał się... kwiat komunistycznej mlodziezy polski! jakiż on wyczulony na wszelkie przejawy niesprawidliwości społecznej (u innych oczywiście)! Ahh, ahh, jakże ten komunizm wspaniale kształtuje hart ducha...
  • Odpowiedz
@Shaki: bądź obiektywny i wypowiedz się o innych, którzy łamali regulamin. Pragnę ponadto zaznaczyć, że zestawianie tego, co robił @Gav do tego co działo się w wiadomym miejscu jest prymitywnym spłycaniem tematu, niezwykle charakterystycznym dla lewackich wichrzycieli, którzy uciekają się do takich metod by odwracać kota ogonem. To, co zrobiłeś @Shaki to takie dziecinne pokazywanie palcem - "ja robiłem źle ale inni też!". Żałosne.
  • Odpowiedz
@daimos: To, co zrobiłeś @Shaki to takie dziecinne pokazywanie palcem - "ja robiłem źle ale inni też!". Żałosne.

Nie, to wy robicie to od początku, robiąc aferę z naszej grupy która przecież w 99% swoich zakopfestów zajmowała się jedynie kontrowaniem tego co wy próbowaliście wepchnąć na główną zwołując się w swoich grupach... Wielkie oburzenie prawaczków że jak zgadywali się w 80 typa żeby codziennie wrzucać na główną Smoleńsk, Macierewicza,
  • Odpowiedz
@Shaki: zaraz, kolego! Jeśli o mnie chodzi to wykopuję tylko te znaleziska, które uważam za wartościowe/ciekawe/interesujące - nikt nie ma wpływu na to, które zostanie "wykopane". Wielokrotnie było tak, że zakopywałem te, które dodawali ci znienawidzenie przez Ciebie "prawacy". Ponadto nigdy nie widziałem, żeby na którejkolwiek z grup (należałem i należę do kilku prawicowych) zgadywało się 80 osób " żeby codziennie wrzucać na główną Smoleńsk, Macierewicza, Ziemkiewicza i Mariusza Kolanko".
  • Odpowiedz
@daimos: Zaraz, kolego! Jeśli o mnie chodzi to wykopuję tylko te znaleziska, które uważam za wartościowe/ciekawe/interesujące - nikt nie ma wpływu na to, które zostanie "wykopane". Wielokrotnie było tak, że zakopywałem te, które dodawali ci znienawidzenie przez Ciebie "prawacy"

Zapytaj kogokolwiek z jakiejkolwiek grupy i powie ci dokładnie to samo.

Ponadto nigdy nie widziałem, żeby na którejkolwiek z grup (należałem i należę do kilku prawicowych) zgadywało się 80 osób " żeby codziennie
  • Odpowiedz
@Shaki:

Zapytaj kogokolwiek z jakiejkolwiek grupy i powie ci dokładnie to samo.

Tylko, że na wasze praktyki są screeny. Przeciwko prawicowcom macie jedynie swoje puste słowa + wspomniany 1 screen, jednego
  • Odpowiedz
@daimos:

Tylko, że na wasze praktyki są screeny. Przeciwko prawicowcom macie jedynie swoje puste słowa + wspomniany 1 screen, jednego użytkownika.

Takie prymitywne sugerowanie, że jest się tam wyłącznie po to by manipulować jest zwyczajnie obrzydliwe i prostackie. Nie masz pojęcia o tym co się dzieje na prawicowych kanałach (a jeśli jest odwrotnie to pokaż screeny aka inne dowody)

Pisałem już wyżej, mamy podstawowy i niezbity dowód - oświadczenie administracji
  • Odpowiedz
@daimos: Dziecinne jest, że tacy ludzie jak gav, mateuszo czy kryv teraz płaczą nad poziomem, rozdzierają szaty i najchętniej widzieliby permbana u wszystkich członków grupy, a sami robili dokładnie to samo. I to właśnie Shaki pokazuje. Racz zauważyć, że my screeny mieliśmy już dawno dawno temu i nikt nie robił ogólnowykopowego bólu d--y.
  • Odpowiedz