Powiedzcie mi jak ktoś może być tak niekompetentny i wysłać kuriera bez przygotowanych papierków.
Otóż odsyłam swojego #lgg2 na gwarancję i dzisiaj przyjechał kurier ja mu podaje telefon, a on do mnie to pod jakie adres wysyłamy? No #!$%@?, tak się zdenerwowałem, że szkoda gadać.
"A bo mi kazali tylko przyjechać i zabrać paczkę" No to się pytam czy aby na pewno nie ma dla mnie do podpisania żadnych papierów, a on na to, że nie...
@Kliko: Sam kurier dokumentów sobie nie wyczaruje dla nadawcy, więc albo ktoś nad kurierem mu go nie dał, albo lg zleciło odbiór paczki ale nie wypełniło dokumentów gdzie je dostarczyć tylko przerzucali to na klienta, który nic nie wiedział
Otóż odsyłam swojego #lgg2 na gwarancję i dzisiaj przyjechał kurier ja mu podaje telefon, a on do mnie to pod jakie adres wysyłamy? No #!$%@?, tak się zdenerwowałem, że szkoda gadać.
"A bo mi kazali tylko przyjechać i zabrać paczkę" No to się pytam czy aby na pewno nie ma dla mnie do podpisania żadnych papierów, a on na to, że nie...
#android #kurier #dhl