Aktywne Wpisy
ArtBrut +53
Raisei-chan +28
to nieśmieszny żart że w polszy nie ma żadnej dobrej sieciówki z kurczakiem czy nawet lokalnych kurczakodajni tylko jakies #!$%@? kfc drogie i #!$%@?
Skopiuj link
Skopiuj linkWykop.pl
Wklejam tutaj cytat z książki J. Graya, który powinien Wam naświetlic sprawę.
"Najczęściej powtarzana przez kobiety skarga dotyczy tego, że mężczyźni nie potrafią słuchać. Mężczyzna albo całkowicie ignoruje mówiącą do niego kobietę, albo słucha przez moment, a pojąwszy, o co chodzi, dumnie nakłada czapkę Pana Załatwiacza i proponuje rozwiązanie, które pomoże jej poczuć się lepiej. Jest zdumiony, że kobieta nie docenia jego gestu miłości.
Niezależnie od tego, ile razy kobieta powtórzy, że on jej nie słucha, mężczyzna tego nie zrozumie i nadal będzie robił to co dotąd. Ona potrzebuje współczucia, on proponuje rozwiązania."
Podsumowując, niebieskie, Wy starajcie się wysluchac swojej kobiety po dniu pełnym stresów, potem postarajcie się je przytulić i pocałować, niech wiedzą, że je rozumiecie i jesteście wsparciem i mogą czuć się bezpiecznie.
Różowe, Wy możecie przymrozyc oko na to co robi Wasz facet. To co robi jest wynikiem jego miłości, to jest jego sposób na przekazanie uczucia.
Myślę że to cenna rada. Proszę o mnóstwo plusów żeby każdy to widział i skończyły się gownoburze i wojny między plciami.
#zwiazki #podrywajzwykopem
To bardzo piękne i kibicuję z całego serca, ale jednym wpisem tego nie załatwimy, niestety :c
@czubrica:
Może prościej poprosić Boga o milion złotych, wygraną w Totka, albo czteropasmową autostradę nad Atlantykiem...
@czubrica: to ile pasów ma mieć ta autostrada? :>
@paffnucy: serio, da się.
ale i tak #tylkozombiag xD
@nazwa_uzytkownika: nie ma gorszego rozwiązania niż uciekać się do porzuceniapartnera, każdy problem damsko męski można załatwić o ile jest inicjatywa z obu stron. Naprawdę, wierz mi, pracowałem z wieloma parami i udało się im tworzyć związek oparty na wspólnym rozumieniu swoich potrzeb.
Zarówno kobiety i mężczyźni są z natury jgnorantamj w tej dziedzinie. Każdy myśli ze robi dobrze, mężczyzna po pracy zdejmuje buty, myśląc "Ja zarabiam na chleb" oddała
patologia patologii nie równa ;) bywają większe i mniejsze problemy. i wydaje mi się, że jeśli obie strony chcą tą "patologię" naprawić, to jak najbardziej warto próbować. kiedy to jest świadomość jednostronna, to już inna para kaloszy.
Jednak są kwestie, które ciężko przeskoczyć, "ułomności" psychologiczne, jak np. wahania nastrojów, które, z mojego doświadczenia, trudno całkiem wyeliminować.
@czubrica: #poradnikwychodzeniazprzegrywuodcinek2768.
@czubrica: Kurde - moja żona naprawdę jest jakaś inna - ona mówi że od współczucia i pogaduszek ma koleżanki a od faceta oczekuje działania i rozwiązywania problemów.
R - różowy
J - ja
R: Chcesz posłuchać jak rezerwuję pokój w hotelu po włosku? (uczy się włoskiego)
J: Pewnie muszę :D
R: No to posłuchaj. [włoski bełkot]. Ładnie?
J: Myślałem, że będziesz to po angielsku mówiła :D (godzinę temu ogarniała angielski, panowie zrozumiecie o co chodzi)
R: Nawet się nie wysilaj już :D
Ale wysluchales.:)