Aktywne Wpisy
Bipolar- +27
Kupowalem w maju 2023. Przed chwilą wyprzedałem się. Tym co jadą dalej życze powodzenia.
#kryptowaluty #bitcoin
#kryptowaluty #bitcoin
Berda +3
Miesiąc temu pochowałem dziadka i moja siostrzenica zagrała no flecie prostym Queen Bohemian Rhapsody
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Zatkało mnie totalnie i wtedy pomyślałem co ja chcę by zagrali na moim pogrzebie
I chce by to było "Politik" zespołu Coldplay
A wy co chcecie by wam zagrano ostatni raz?
#niewiemjaktootagowac
Spanie dzisiaj nie dla mnie. ( ͡° ʖ̯ ͡°)
#mozgudlaczegomitorobisz
Z drugiej strony znając siebie to i tak pewnie zasnąłbym z powrotem przed zdaniem sobie sprawy z tego że coś jest nie halo.
Na starym koncie kiedyś opisywałem jak to u mnie przebiegało
pierwszy raz obudziłem się, okolice 5 nad ranem, już świtało. Wszystko spoko, ale słyszę gromadkę dzieci bawiących się na moim podwórku. Masakra, osrany byłem po pachy. Ale to jest nic... nie wiem czy to można nazwać paraliżem sennym. Mój kumpel miał taką sytuację.
Budzi się, też jest już jasno, ale słońce jeszcze nie wstało. Otwiera oczy i ma
I oczywiście ta konsternacja połączona z lekką paniką po obudzeniu gdy mózg jeszcze nie zajarzył że to był sen.
@n0rex: Noc jest długa, więc czemu nie :> Ostatnio śniło mi się, że się obudziłem, wstałem z łóżka, ale kompletnie nie miałem siły,
W ciągu ostatniego tygodnia za każdym razem coś mi się śniło, nawet przy drzemkach. :D macie jakiś wpływ na sny? Ja w żaden sposób nie trenowałem LD, ale powoli uczę się rozmawiać z postaciami sennymi. Kiedyś to
Świadome rozmawianie z postaciami w snach to już chyba spokojnie zalicza się pod LD, próbowałeś wpływać jakoś na świat przedstawiony? Czytałem, że ludzie przeskakują czasami z LD do OOBE w którym chyba
@n0rex: Zawsze jak odzyskuję świadomość podczas snu postacie zaczynają zachowywać się inaczej. Jakbym był hmm... intruzem, jakoś w taki wrogi sposób są do mnie nastawione, albo zaczynają mnie kompletnie ignorować.
@WhereIsMyMind: ja właśnie nie do końca jestem pewny tej świadomości... Raz zdałem sobie sprawę
@n0rex: No to masz świetny start do najmniej narażonej na paraliż metody na świadome śnienie.
ale