Wpis z mikrobloga

Martwi mnie postawa administracji odnośnie ostatniej afery. Jak była akcja zakopywania całego wykopaliska to poleciały permy dla wszystkich i nie było przebacz. A ta ostatnia sprawa jest według mnie dużo grubsza i te kilkudniowe bany dla paru osób to śmiech na sali i wyraźne potwierdzenie, że są równi i równiejsi.

Oczywiście pewnie nie wszyscy z podanych screenów udzielali się w zakopywaniu, i powiedzmy, że te osoby, które dostały bany to jedyne osoby, które administracja była w stanie zweryfikować i potwierdzić (i tak ta lista wydaje mi się śmiesznie krótka). Ale nawet jeśli, to to powinny być permy. Tak, mam ból dupy i coraz bardziej obawiam się o przyszłość tego serwisu. #afera #boldupy #niemasprawiedliwoscinatymswiecie
  • 16
@Nikczemny: co poradzisz. Też jestem #!$%@?, 6 dni bana... no #!$%@?. Ciekawe ile dostanę jak kiedyś kogoś zwyzywam. a administracja się zdziwi, bo póki co wygrywają liczbą użytkowników. Jakby zapełnić strims ludźmi, to też by było jak na wykopie. No i w sumie wygrywa też tym, że nie ma platyny i nemki...
@Nikczemny: Nie wiemy jak było naprawdę, ile osób ze screenów zakopywało, ile dyskutowało, jak wyglądała ilość wykonanych zakopów grupowych. Nic nie wiemy. Zakładacie, że jak dali wam screeny z nazwami użytkowników to wszyscy są winni i powinni dostać perma. Niestety to nie jest takie proste, stąd analiza trwa już (dopiero) drugi dzień, a i oświadczenie oficjalne od administracji będzie dopiero pewnie za kilka dni. I dobrze, to nie jest sprawa, którą
@Marmite: @furmii: tyle, aż w końcu będzie wyraźna poprawa w zachowaniu administracji

@Derp: ja wolę sam decydować co jest gównem a co nie. To co robili to manipulacja głosami i jest sprzeczne z ideą tego serwisu.

@stefan_pompka: mam, ale przywiązałem się do wykopu i zależy mi na nim

@Tleilaxianin: nie wiem czy ta sprawa ma coś wspólnego z pieniędzmi akurat :P chyba, że administracja to lewaki i
@Nikczemny: poczytaj mikroblog oficjalny, zawsze jest jakaś informacja z ich strony, ale nigdy w 2 godziny od rozpoczęcia afery. Bany poleciało, bo najwidoczniej te osoby były najprostsze do wykrycia. Być może ich działania nie był aż tak straszne jak wszyscy dookoła histeryzują.