Wpis z mikrobloga

Mireczki ze #szczecin jest sprawa. Poszukuje dentysty. Mam do roboty dużo...bardzo dużo. Przeglądam sobei internety i tych dentystów u nas w mieście jest masa i jeszcze więcej.

Przeglądam sobie jakieś "rankingi" i praktycznie każdy dentysta ma opis i opinie "super, polecam ewa wachowicz" Chciałbym aby leczyła mnie pani a nie pan (uważam, że kobiety są lepsze w tym, i bardziej delikatne)

No i najważniejsze...cena. Nie szukam dentysty ktory wstawi mi zeby i zrobi wszystko za 50zł ale też nie za 10k.

Także ten... co polecacie?

#dentysta #zeby
  • 11
@CreativePL: moja sasiadka ma gabinet na wernychory na przeciwko przystanku PKS nr 5, jak cos do zrobienia ide tylko do niej bo na prawdę sie stara i dobze robi, nie raz inni dentyści mi to mówili, do innych chodzę tylko dlatego ze bliżej na przeglądy i drobne zabiegi typu usunąć kamień, jeśli juz plombowanie to tylko do sąsiadki, zatem polecam ale nie wiem ile ona tam kasuje prywatnie bo ja na
@CreativePL: mja siostra leczy zęby na Piłsudskiego przy Szarych Szeregów (Art Dentica czy jakoś tak to się nazywa, nie wiem jak nazywa się sama pani dr), a ja jeżdżę do Stargardu, więc ze szczecińskich dentystów to Ci mogę polecić co najwyżej tych na Piłsudskiego.
@CreativePL: jak masz niedaleko do Przecławia to motzno polecam Medentes, bardzo profesjonalnie, kilku dentystów do wyboru, wszystko na miejscu, ortodonta też, żeby nie było :D
@CreativePL: Ja polecam studentów stomatologii z PUMu, koszt tylko materiałów, więc jeśli masz "dużo do zrobienia" to ucieszą się oni i ucieszysz się Ty jak się dowiesz ile masz zapłacić. Wszystko jest pod okiem stomatologa, a oni też są dobrzy. Mogę podać parę sprawdzonych numerów na priv jakbyś był zainteresowany.