@AmonGoeth: zrozum, że niektórzy mają ciężko #!$%@? na grafikę, sprzęt i inne rzeczy. Ja kupuję pudło, podłączam do tv, wkładam płytę i gram sobie godzinkę. Naciskam guzik i idę spać. #!$%@?, człowieku udowadnianie innym ludziom, że to co ty lubisz jest super, a inni to debile to na prawdę zły pomysł na życie.
@pqp_1: Spośród dwóch graczy, z których jeden podkręca swój procesor a drugi gra na zalecanych ustawieniach, ten pierwszy bardziej boi się o swój sprzęt. Ale to on ma lepszą grafikę. Bo widzisz, w graniu nie chodzi o to żeby grać. Pecetowcy mają swoje True 1080p, swoje 60fps i za to walczą i za to umierają. A ty sobie graj i żyj dalej...
@Zwanek: proboblem w tym ze nie macie 1080p60 fps w grach ubi i placzecie, to normalne bo wynie znacie dobrych gier, bo poza ubi ea i kilkoma mniejszymi firmami nikt gier dobrych na pc nie robi
Uważajcie na nowego eksperta z tagu famemma @RafDan. Kasuje posty które burzą jego dziecięcą wizje świata, tylko po to żeby za chwile płakać że jemu też kasują posty.
Trzeba przyznać, że skóra ma całkiem niezłą izolację, bo gdy ostatnio zacząłem używać Piss Jug'ów to wypycha naplet, a gdy wyciągam słychać i czuć nagły wysys nadatmosfery. #przegryw #nauka #fizyka #pissjug
Komentarz usunięty przez moderatora
#assassinscreed
RAKŁEM NIEMOŻEBNIE
Komentarz usunięty przez moderatora
@pqp_1: nie no wcale, Blizzard i ich miliardowe revenue na kontach pojawia się z konsol prawda? Oh wait?
Creative Assembly, twórcy serii Total War. OH WAIT?!
#!$%@?ść konsol sprawiła że jedna z najbardziej oczekianych gier 2015 roku pojawi się tylko na PC - Star Citizen.
Bezsensowne #!$%@? pozostaje dla konsol, wymagająca