Wpis z mikrobloga

'"Xcode" Updated

The update was installed automatically'

Ja p------e, jaki zryty łeb trzeba mieć, żeby z własnej woli używać systemu, który sam decyduje, co i kiedy mi instalować.

Na chwilę odejść od Maca i po powrocie niespodzianka.

#mactogunwo #mac
  • 14
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@Ja_prawie_nie_klamie: wpis debila ktory nie potrafi kliknac w okienko w preferencjach ;) Idz zobacz jak to wyglada na windows, a potem wroc na kolanach przepraszac. No ale jak sie pierwszy raz w zyciu wlaczylo maka i nie ma sie pojecia o systemie to potem jest jak jest
  • Odpowiedz
Idz zobacz jak to wyglada na windows

@bocznica: Chcesz mi powiedzieć, że na Windowsie też można na 15 minut odejść od kompa, a po powrocie zobaczyć, że system robi co mu się podoba?

Dziwne, że przez tyle lat użytkowania jeszcze mi się to nie zdażyło.
  • Odpowiedz
@Ja_prawie_nie_klamie: oczywiscie ze tak, zdecydowana wiekszosc niekumatych uzytkownikow ma poustawiane "sam pobieraj i instaluj poprawki" i nagle im sie resetuje komputer w trakcie pracy. jesli twierdzisz inaczej to jestes zwyklym trollem, albo masz 13 lat i zadnego doswiadczenia z praca na komputerze
  • Odpowiedz
@Ja_prawie_nie_klamie: ja nawet nie pamietam jakie dokladnie sa domyslne w osx, bo pierwsze co robie po instalacji systemu to ustawiam po swojemu pare rzeczy w preferencjach. Na 100% nie jest domyslnie ustawione pobieraj i informuj? Cos nie chce mi sie wierzyc ze sam sie nagle restartuje.
  • Odpowiedz
@Ja_prawie_nie_klamie: no tak, osx akurat bardzo rzadko potrzebuje jakichs restartow, w koncu to nie win ;)

ALe nadal nie wiem skad ta twoja bulwersacja, moze sprawdz jak ustawiles preferencje programu lub systemu. A nie robisz afere a sie okazuje o nic
  • Odpowiedz
koncu to nie win

@bocznica: Win też nie potrzebuje restartów przy akutalizacji softu.

Co więcej - on nawet nie potrzebuje aktualizacji softu, bo nikt nie wpadł tam na pomysł, żeby połączyć IDE z
  • Odpowiedz