Aktywne Wpisy
czerwonykomuch +49
Może i Polska jest dopiero dziewiąta w pomaganiu Ukrainie, ale za to Polacy są zdecydowanie pierwsi w ciągłym żałosnym domaganiu się wdzięczności, podziękowań i przeprosin.
Bo niby robiliśmy to z dobroci serca i umiłowania do Ukrainy, wcale nie po to, by nie mieć ruskiego wojska rozstawionego na granicy polsko-noworosyjskiej.
#ukraina #rosja #wojna
Bo niby robiliśmy to z dobroci serca i umiłowania do Ukrainy, wcale nie po to, by nie mieć ruskiego wojska rozstawionego na granicy polsko-noworosyjskiej.
#ukraina #rosja #wojna
Co pomyślelibyście o dziewczynie, która ma 24 lata i w związku ostatni raz była w liceum? To jakieś 5 lat bycia singielką, przez ten czas nawet się z nikim nie spotykałam, traktowałam wszystkich mężczyzn jak kolegów, nawet na imprezie w klubie nigdy się nie całowałam. Nie wiem, co jest ze mną nie tak, mam duże grono znajomych, dużo podróżuję, ale po prostu wstydzę się rozmawiać z płcią przeciwną i zawsze jak zostaję
Chodzi na każdym komputerze (min. 1.3GHz, 256RAM), bo na #unrealengine 2. Możliwość prostej modyfikacji plików, by obraz wypełniał szerokie ekrany.
Kilka lat temu jeszcze dostępne były oryginalne serwery na multi, dziś trzeba kombinować za pomocą wujka (google).
zmiana rozdzielczości, Strona "odrodzenia"
#tribes #tribesvengeance #tribesascend #heheszki #multiplayer #gry #ciekawostki #gimbynieznajo