Aktywne Wpisy
Meregle +954
~70% kasjerów chce pracować w niedziele w zamian za podwójne wynagrodzenie. Odsetek chętnych przy 2.5x wyższym wynagrodzeniu byłby pewnie jeszcze większy. Trzeba skończyć z tym debilizmem i przywrócić handel w niedziele.
#polska #handel #niedzielahandlowa #gospodarka #ekonomia
#polska #handel #niedzielahandlowa #gospodarka #ekonomia
Rudy_ +87
Czy podpierdzielić znajomych do skarbówki o IPBoxa?
Jestem sfrustrowany tym, jak przedsiębiorcy w polsce łatwo "omijają" system podatkowy i uchodzi im to na sucho.
Weźmy takiego IPBoxa, którego używają programiści. Ja od kilku lat jestem na liniówce i płacę uczciwie 19% podatku.
Spora część moich znajomych mówi, że jestem frajerem i zamiast przejść sobie na IPB, to siedzę jak ten debil i płacę uczciwie.
Przypominam, że ulga powstała dla tych, którzy prowadzą
Jestem sfrustrowany tym, jak przedsiębiorcy w polsce łatwo "omijają" system podatkowy i uchodzi im to na sucho.
Weźmy takiego IPBoxa, którego używają programiści. Ja od kilku lat jestem na liniówce i płacę uczciwie 19% podatku.
Spora część moich znajomych mówi, że jestem frajerem i zamiast przejść sobie na IPB, to siedzę jak ten debil i płacę uczciwie.
Przypominam, że ulga powstała dla tych, którzy prowadzą
Boli mnie żebro z tyłu, już ze 2 tygodnie. Ból jest słaby, nasila się przy wysiłku angażującym plecy i przy nacisku. Myślałam, że się obiłam, mam siniaka i po tygodniu zejdzie, ale nie poprawia się. Możliwe, że się o coś obiłam ale nie pamiętam. Będę żyć?
probowalas masci rozegrzewajacych? sa specjalne mascie, ktore wyleczą 'zapalenie' niezaleznie od tego jakiego typu zapalenie to jest. po 3 dniach powinna być poprawa.
@kowalale: smieszne.
Spróbuj z maścią, kosztuje 12 zł. Możesz spróbować też kupić plastry rozgrzewające (uwazaj, niektóre mocno pieczą). Niezaleznie od tego czy to miesien czy zebro, solidne rozgrzanie + masc na zapalenie powinna pomoc.
Ale to raczej nie bedzie zebro..
To może być wiele spraw jak widzisz po wpisach powyżej. Idź do lekarza.