Wpis z mikrobloga

Chyba trochę #silownia

Boli mnie żebro z tyłu, już ze 2 tygodnie. Ból jest słaby, nasila się przy wysiłku angażującym plecy i przy nacisku. Myślałam, że się obiłam, mam siniaka i po tygodniu zejdzie, ale nie poprawia się. Możliwe, że się o coś obiłam ale nie pamiętam. Będę żyć?

• 11
  • Odpowiedz
@sheenpu: to może być zapalenie mięśnia.

probowalas masci rozegrzewajacych? sa specjalne mascie, ktore wyleczą 'zapalenie' niezaleznie od tego jakiego typu zapalenie to jest. po 3 dniach powinna być poprawa.

@kowalale: smieszne.
  • Odpowiedz
@sheenpu: ja bylem pewien, ze mam marskosc wątroby a okazalo sie, ze to woreczek żółciowy (jako leczenie mam między innymi #!$%@?ć więcej ryżu i smażonych rzeczy aby rozgrzać ( ͡° ͜ʖ ͡°) )

Spróbuj z maścią, kosztuje 12 zł. Możesz spróbować też kupić plastry rozgrzewające (uwazaj, niektóre mocno pieczą). Niezaleznie od tego czy to miesien czy zebro, solidne rozgrzanie + masc na zapalenie powinna pomoc.
  • Odpowiedz
@sheenpu: Mniejsza lub wieksza dyskopatia. Boli miesien ktory napina sie z powodu przemieszczenia lub ograniczenia ruchowosci kregoslupa. Trzeba nastawic i przywrocic ruchowosc kregoslupa. Dobry masazysta albo ortopeda leczacy manualnie. Oczywiscie tez samo przejdzie a potem sie za jakis czas odezwie.
  • Odpowiedz