Wpis z mikrobloga

Siema Mirki!

Pamiętacie to biurko? To teraz bez bicia, mogę się przyznać, że to było biurko naszego grafika :)

Po kilku wiadomościach prywatnych, postanowiłem złożyć podanie o dostanie się do grona ELITY INTERNETÓW jako konto Firmowe.

Nie będzie zbędnych zbędnego żebrania o plusy, czasem jakieś KREATYWNE zadania spod tagu #rozdajo.

Jestem tutaj, żeby Wam pomóc :) Więc przejmuję tagi #agd #rtv (w sensie udzielania się, używać oczywiście każdy może) oraz otwieram #domowenaprawy w celu świadczenia Wam drobnych porad odnośnie naprawy oraz części do sprzętu RTV oraz AGD - dodatkowo, jak ktoś ładnie poprosi to może kod rabatowy się znajdzie ;)

#pomoc #kiciochoswiadcza #dziendobry #heheszki

North_pl - Siema Mirki!

Pamiętacie to biurko? To teraz bez bicia, mogę się przyzna...

źródło: comment_VpTcuGxnpcLB6I3LBoj2yKcHN00FyWYW.jpg

Pobierz
  • 31
@hajen: Zapytałeś od czego zacząć ( ͡° ͜ʖ ͡°)- Daj więcej szczegółów ;) Pierze, to znaczy co? Bęben się kręci, czy tylko pobiera wodę i po chwili ją spuszcza?

Edit, bo rozwiązanie mogło spaść z nieba!

Sprawdź napięcie na pompie i grzałce! Pralki mają czujniki, że jak temperatura jest za niska, albo pompa się psuje, to pranie może się nie skończyć :)
@North_pl: dobrze się składa bo muszę kupić całe wyposarzenie #rtv #agd do domu, największy problem oczywiście mam z pralką, lodówką i zmywarką bo płytę, piekarnik itd to sobie jakoś poradzę. Na co zwracać uwagę? Jakieś porady? Czego najmniej trafia do serwisu (najmniej awaryjne?). Pozdrawiam :*
@Dolan: ( ͡° ͜ʖ ͡°)

drobnych porad

naprawy oraz części do sprzętu RTV oraz AGD

Dodatkowo

(najmniej awaryjne?)

Zaufasz osobie pracującej w sklepie z częściami do tych rzeczy? ( ͡ ͜ʖ ͡)
Zaufasz osobie pracującej w sklepie z częściami do tych rzeczy?

@North_pl: ojejku to mirko przecie, chyba nie oszukasz mireczka? obiecuję że jak coś się zepsuje to kupię u was części ale chcę, żeby się jak najmniej psuło ( ͡° ͜ʖ ͡°)