Aktywne Wpisy
cleopatre +30
Brzydzę się mężczyzn. Obiektywnie, bierze mnie obrzydzenie na męską płeć.
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Począwszy od ojca, który zaniedbywał potrzeby dziecka, na końcu je porzucając i nie łożąc na moje utrzymanie, przechodząc do molestowania i prób molestowania, obmacywania mnie przez między innymi instruktora nauki jazdy, właściciela obiektu sportowego w którym trenowałam jako nastolatka, kończąc na nieudanych zalotach i 4 letnim związku z typem co myśli, że kobieta to jego #!$%@? własność.
I teraz najlepsze. Społeczeństwo często
Haerbin +9
Czy jeśli mój facet wali ciągle jakieś szowinistyczne żarty ( zaczął się do mnie dobierac jak sprzątałam w kuchni dosłownie miałam ręce w zlewie i powiedziałam żeby przestał bo sprzątam to powiedział że myslal że będę się swobodnie czuć w naturalnym środowisku) mimo że mówię że mi to przeszkadza to jest brak szacunku? Czy ja przesadzam i to tylko żart?
#zwiazki #pytanie
#zwiazki #pytanie
Jako bonus dodam, że worki na plastik i puszki kosztują chyba ok €4/10szt. i warto śmieci dobrze ubijać, w końcu tak wyrzucimy więcej za mniej ;)
Uprzednio dodałem zdjęcie jak bałagani polonia w hotelach pracowniczych (wiele takich widziałem, wszędzie to samo), teraz zdjęcie lenistwa, bo to nie oni płacą za worki...
#zagranico #ciekawostki
1. kup identyczne worki na aliexpress za 3% ceny
2. ???
3. PROFIT
@testowyandrzej: a śmieci to gdzie? ;) nie ma lekko, lasów też nie ma jakby jakiś niedorozwój chciał tam wyrzucić :)
jeśli pierwsza opcja to teraz tak myśle za ile lat u nas takie cos wejdzie ;p bo na razie tylko forma papierowa kiedy i co
@rudy2007: to, że płacisz od ilości a nie abonament za głowę.
@gentelman: i to jest przykre, tutaj ludzie dbają o czystość okolicy swojego domu sami.
@wdowapotedlarzu: miło czytać że jednak i u nas gdzieś ludzie są wporządku :)
@sierzchula: dokładnie, u mnie urzędasy ustaliły abonament i przez to tony śmieci zalegają na ulicach, nie to co w UK czy w Neapolu..
http://www.czudec.pl/ochrona-srodowiska
Tak informacyjnie z cenami itp