Aktywne Wpisy
EpicElion +12
rysiekryszard +57
40 % z nich (kobiet) wskazało, że nie ma dzieci, bo nie ma partnera.
10:05
#!$%@?, zacznijcie w końcu mówić w debatach publicznych, że kobiety nie mają partnera nie dlatego, że mężczyźni mieszkają na wsiach, a kobiety mają przewagę w dużych miastach tylko dlatego, że kobiety chcą mieć faceta, który wygląda jak ten z filmów amerykańskich albo z obrazków na instagramie. Od najbardziej zabitej dechami wiochy w Polsce do większego miasta jest
Mirki pamiętajcie o włączeniu opcji podwójnego zabezpieczenia tzn. telefoniczna weryfikacja przy zmianie haseł/pytania pomocniczego. Kilka dni temu zhakowano mi konto origin bo nie miałem właśnie tego zabezpieczenia. Na szczęście haker był na tyle głupi że nie zmienił maila ani pytania pomocniczego. Głupota z mojej strony, ale skończyło się wszystko szczęśliwie.
Jakimś cudem znał hasło. Nie wiem czy włamał się na konto email bo nie zauważyłem żadnej dziwnej aktywności. Wszedłem na origin po długim okresie przerwy[jakieś pół roku] i zauważyłem że mam rosjan wśród przyjaciół.
Na koncie email dostałem wiadomość że zmieniło się moje hasło do origin, ale nie dostałem maila z wcześniejszym potwierdzeniem zmiany hasła, ani mail na originie nie był zmieniony, więc jest to dla mnie zagadka.
Konto mam