Aktywne Wpisy

fukinloner +7

wuwuzela1 +15
#nieruchomosci
Kolejne technokratyczne makroekonomiczne uzasadnienie wzrostu cen nieruchomości. Na pewno nie jest to zmowa cenowa.
Kolejne technokratyczne makroekonomiczne uzasadnienie wzrostu cen nieruchomości. Na pewno nie jest to zmowa cenowa.
źródło: GIasYIHWAAE9Y2S
Pobierz

Dodam, że nieruchomość dałem "pod skrzydła" okolicznych agentów (umowy najczęściej bez wyłączności) ale im też coś nie idzie.
Jakieś porady i wasze sposoby? Są może jakieś specjalistyczne fora których używacie?
Jakby co, to PW do mnie. Mogę się odwdzięczyć w jakiś wymierny sposób ( ͡° ͜ʖ ͡°)
#dom #pytanie #pytaniedoeksperta #nieruchomosci #sprzedam #januszebiznesu
@fenomenalnie_miotam: No właśnie wiem i trochę mnie to martwi. Zobaczymy jednak, bo chce się wziąć na poważnie za to teraz.
Na ..uj ci pośrednicy, którzy tylko naciągną Cię na hajs za danie lipnego ogłoszenia?
Lepiej samemu wstaw ogłoszenie jako osoba prywatna - właściciel (podkreśl to w ogłoszeniu) i dokładnie opisz nieruchomość. Najlepiej daj jeszcze do Anonsów (papierowych) - dużo osób tam szuka.
Przy opisie podaj całą powierzchnię domu razem z garażem i poddaszem (policz nawet po podłodze - a co). Po przeliczeniu ceny na metry będzie wyglądało atrakcyjnie.
Podkreśl dodatkowe
W czym jest taki problem z domami?
Dzięki za odpowiedź. Co do ogłoszenia, to wkleję poniżej, sami ocenicie i może jakiś komentarz/sugestia się nasunie:
http://olx.pl/oferta/piekny-i-nowy-dom-w-spokojnej-zielonej-okolicy-warto-CID3-ID4kkdh.html