Aktywne Wpisy

fundacjawosp +267
❤️ 33. Finał WOŚP w pełni. Ale się dzieje! 😍
Czekamy na Was cały czas w studio telewizyjnym i w plenerze na błoniach PGE Narodowego.
📌 Poznajcie kilka liczb, które znamy o tej godzinie:
➡️ kwota deklarowana tegorocznego Finału w tym momencie to 62 943 324 zł
➡️ zbieramy w 1686 sztabach, w tym w 93 zagranicznych, w 23 krajach! To łącznie aż 120 000 wolontariuszy na całym świeci
Czekamy na Was cały czas w studio telewizyjnym i w plenerze na błoniach PGE Narodowego.
📌 Poznajcie kilka liczb, które znamy o tej godzinie:
➡️ kwota deklarowana tegorocznego Finału w tym momencie to 62 943 324 zł
➡️ zbieramy w 1686 sztabach, w tym w 93 zagranicznych, w 23 krajach! To łącznie aż 120 000 wolontariuszy na całym świeci
źródło: 33F_Pawel_Krupka-3983_small_1600x1066
Pobierz
Linnior88 +9
Ludzie którzy mówią że #damskiprzegryw nie istnieje a ja mam 28 lat i nadal dziewica , to niektóre 16 latki mają o wiele większy przebieg

Mireczki mam problem z serializacją obiektu do XML. Ale nie taką zwykłą serializacją. Chodzi mi o coś takiego:
* Istnieje sobie klasa Order która ma kilka właściwości jak ID typu string, Name typu string i wszystko się ładnie serializuje. Oprócz powyższych, ma również właściwość typu Command (moja własna klasa).
* Klasa Command również ma właściwość Name typu string.
Jeśli dać [XmlIgnore] na właściwości Command w obiekcie Order, serializacja obiektu typu Order wygląda tak:
I to mi się jak najbardziej podoba. Problem w tym że chciałbym zserializować również obiekt typu Command jako atrybut. Chciałbym żeby obiekt Command został zserializowany do atrybutu jako string (Name).
Idzie coś takiego zrobić? Oczywiście późniejsza deserializacja również jest konieczna.