Aktywne Wpisy

ssjfrytek +55
Ale od rana damage control pisowskich aparatczyków. Nie zakłamujcie rzeczywistości. Trzaskowski wypadł dobrze, Hołownia jeszcze lepiej. Krzysiu jak zwykle się ośmieszył wbrew opinii Mariuszy z Brigjhton, a Nowłrocky nijaki jak przez całą kampanię. #debata

zapłać za debatę
zaproś na nią 3 telewizje
udostępnij darmowy sygnał wszystkim telewizjom
przegraj ją
#debata

@Norivotset
Plusy się sypią. Nie jeden ani dziesięć, 110!! I rośnie. Prawie połowa ludzi aprobuje. Nawet nie wiem, gdy mijam ich na ulicy.
@doboef
No fakt k---a, realne zagrożenie ze strony islamu to dobry powód dla zabijania w istocie losowych ludzi.
@Elryk
Gdzie jest jakikolwiek sens w tej s----------j prawackiej logice? Czego byli winni? Kto ich winę ocenił? Kto ocenił, że ich wina jest godna takiej kary? To jakiś specyficzny prawacki wyimaginowany system prawny, czy po prostu brak poszanowania dla prawa?
Nikt pewnie nie zauważy, ale trochę #emoquit i #tangodown. Nie chcę w tym uczestniczyć. Ten portalik przeszedł długą drogę od tego, czym był około 2007 roku (polecam przejrzeć webarchive) do tego, czym jest teraz (zbiorem śmiesznych obrazków, gimbodyskusji, zdjęć plastikowych lasek, antyfeministek kochających gotowanie i szorowanie podłogi, wreszcie ostoją "liberałów" o dziwnie sprzecznych, faszystowskich poglądach - mówię to jako liberał). I do tego ten pojazd po mitycznej #neuropa i #lewactwo... mam wrażenie że to taki wyimaginowany wróg, którego każdy niby kopie, żeby zyskać trochę przychylności w stadzie.
Trochę za dużo czasu tu spędziłem. Bye.
to ty się waść odstosunkuj
a gdzie tak "k---a" napisalam? czytanie ze zrozumieniem to chyba slaba strona u Ciebie...