Aktywne Wpisy
Borealny +37
Jezu, jak mnie niemiłosiernie #!$%@? revanced ostatnio. Raz ten youtube działa, a raz nie. Już myślałem że obejdzie się bez instalacji bo wieczorem zaczęło działać, ale znowu będę musiał fikoły #!$%@?ć i instalować masę apek, srapek i emulatorów bo jakiś żyd korbą kręci w ameryce i mi youtuba nie da normalnie obejrzeć bez reklam.
#revanced #youtube ##!$%@?
#revanced #youtube ##!$%@?
LuckyStrike +5
Tyle zainstaluje się publicznych ładowarek do samochodów w Chinach vs reszta świata xD
#motoryzacja #chiny #tosachiny
#motoryzacja #chiny #tosachiny
Macie możliwość zadawania pytań w komentarzach (więcej szczegółów dotyczących miejsca zbrodni, pytania do techników, szczegóły dotyczące sekcji). Miłej zabawy!
Detektyw Janusz Odcinek 1
W małej agencji reklamowej sprzątaczki były zaniepokojone zamkniętymi od środka drzwiami w męskiej toalecie. Po otwarciu na muszli znaleziono zwłoki, a na podłodze kałużę krwi. Człowiek siedzący na muszli miał podcięte żyły i to było bezpośrednią przyczyną śmierci.
Drzwi były zamknięte od środka, więc cały incydent uznano za samobójstwo. Uwagę przykuł jednak mały haczyk wbity w górnej części drzwi, który według pracowników agencji nie tkwił w drzwiach przed incydentem. Czy to napewno było samobójstwo?
Dwa "zdjęcia" z miejsca zbrodni do wglądu.
@lapko: Mam inne pytanie - czy możemy już stwierdzić, w jaki sposób zmarła ofiara? Od uderzenia w tył głowy, wykrwawienia czy... może ma coś w ustach? Jak wygląda jej skóra?
@SirPsychoSexy:
@lapko: Czy można ocenić, ile godzin przed odnalezieniem ofiara zmarła?
@Hrabia_Heheszko był na tyle blisko odpowiedzi, że detektyw Janusz domyślił się jak zabójca zamknął toaletę od wewnątrz.
Szybko odgadliście, że to nie było samobójstwo. W miejscu zbrodni nie było żadnego narzędzia. Zagadką pozostawały zamknięte od środka drzwi.
Zabójca w tym celu użył lontu, do produkcji którego najprawdopodobniej użył końskiego nawozu i nitrokalitu (saletry). Jeden koniec przywiązał do uchwytu zamykającego drzwi, przeciągnął przez tajemniczy haczyk i przywiązał do klamki. Po podcięciu
Komentarz usunięty przez autora
jest tych części pełno ;) polecam!
Jestem na 400odcinku (z 762 + dalej kręcone)
Polecam, chociaż czasem rozwiązania są absurdalne i niemożliwe do odgadnięcia