@opteemus: kiedy naprawdę ciężko mi jakąś dziewczynę ocenić, że się nadaje. Z każdym zawodem czlowiek się coraz bardziej zastanawia "a może z nimi wszystkimi coś nie tak, tylko wszyscy faceci przymykają oko".
@opteemus: penetrowanie to 10% całości, maks. W sumie to nie spotkałem jeszcze dobrego w łóżku różowego. Umysł, piękny umysł jest najważniejszy. Jakieś cele, ambicje, siła woli i zainteresowania do tego.
@Qzka: chcę znaleźć inteligentną i madrą dziewczynę, z którą będę mógł dzielić jakąś część zainteresowań, z którą można o wszystkim pogadać i mogę uzyskać inne spojrzenie na daną rzecz, która się czymś interesuje i dąży do czegoś, której cel to nie wygląd etc a spędzenie życia tak, by nie żałować niczego przed śmiercią, iść razem przez życie do końca bez zbędnych gównoburz i problemów. Są takie? : )
@Geomemnon: Na pewno są. Ale w dzisiejszych czasach trudno znaleźć/poznać wartościową osobę- i dotyczy to zarówno niebieskie jak i różowe paski. Trzeba po prostu dokładnie i cierpliwie szukać ;)
@Geomemnon: Nie wiem ile masz lat, ale wolałabym całe życie czekać na wartościowego faceta niż być z idiotą. Ale czasy są brutalne i myślę, że dużo osób będzie spędzać życie w pojedynkę ;<
@Geomemnon: Pewnie niektórych czeka taki los. Ale mimo wszystko nie warto generalizować i wrzucać wszystkie kobietki do jednego wora. Teoretycznie każdy człowiek ma w sobie coś wartościowego. Może szukasz nie tam, gdzie powinieneś.
Komentarz usunięty przez autora
@Dutch: że lepiej beze mnie(czy kogokolwiek innego), introwertka. A wspaniała była/jest.
Dżuma i cholera. Całe życie samotni?
Nie ma gdzie szukać, trzeba trafić fuksem. No nie?