Wpis z mikrobloga

W instrukcji wyczytałem że wciśnięcie MODE podczas nagrywania przełącza kamerkę w tryb nocny. Po wciśnięciu pojawia się tylko kłódka i żaden tryb nocny się nie włącza. Czas na jakieś nowsze oprogramowanie czy instrukcja ściemnia?

#g1wh
  • 10
  • Odpowiedz
  • Otrzymuj powiadomienia
    o nowych komentarzach

@WatchYourBack: dzięki za info. Dopiero zaczynam się tym bawić a instrukcja jest bardzo słaba...

1. Jak ustawię recording loop na 10 minut to oznacza że będzie mi zapisywał filmy jako 10 minutowe klipy i bedzie mi nadpisywał najstarsze "niezablokowane"?

2. gsensor - przy wykryciu uderzenia zablokuje mi bieżący film? Czy o co w tym chodzi?
  • Odpowiedz
@Mithrindil:

1. Tak.

2. Jeżeli pojawi się jakieś uderzenie lub po prostu większe przeciążenie to wtedy nagranie też nie zostanie nadpisane. Weź do ręki kamerę, pomachaj w różnych kierunkach. Wtedy pojawi się kłódka, tak jak przy kliknięciu MODE.

Co Cię może jeszcze zainteresować - 8GB na karcie to godzina nagrania.
  • Odpowiedz
@WatchYourBack: o tym 8GB=1h już doczytałem. Dzięki za info. Kamerka ma jeszcze jakąś diodę wbudowaną. W ustawieniach mogę ją włączyć lub wyłączyć - coś to daje? Jakiś tryb podczerwieni? Czy po prostu zwykła lampka?
  • Odpowiedz
@prawdziwek: No to mi ćwieka zabiłeś (ʘʘ)...

Zwykłe kabelki USB są grube i mało plastyczne, ten jest sporo węższy i da się ładnie układać, ale nie jest tak cienki jak do ładowarki od starej nokii :-)

Wiem tyle, że zakupiony w ABC Data...
  • Odpowiedz