@AnnMari: no to pewnie drożdże umarły i nie wystartowały. warto dać im podrosnąć oddzielnie w ciepłej wodzie z cukrem i poczekać czy w ogóle ruszą. a stare = długo w lodówce, czy mrożone?
@macabrankov: nie ucz matki dzieci rodzić( ͡°͜ʖ͡°) zrobiłam dokładnie jak wcześniej jak robiłam pitcę. Drożdże były 6 dni po terminie przydatności i to może być przyczyną
Ja cale zycie pizze robilem dobrym sposobem - raz uzylem drozdzy w jakims proszku/z torebki - a nie prawilnych, w kosteczce, swiezych. No i dupa - ciasto twarde jak u Ciebie ;-/
Mogę trenować rzut dyskiem, taka jest twarda (͡° ͜ʖ ͡°)
#gzw #niefoodporn #pitca
źródło: comment_carkWsV9DaKRyyMyrdQyJ6Sz69olLmvF.jpg
PobierzKomentarz usunięty przez autora Wpisu
Ja cale zycie pizze robilem dobrym sposobem - raz uzylem drozdzy w jakims proszku/z torebki - a nie prawilnych, w kosteczce, swiezych. No i dupa - ciasto twarde jak u Ciebie ;-/
Komentarz usunięty przez autora Wpisu