@ludzik: wlasnie chcialem to napisac, jest sporo niezaznaczonych. to na pewno fejk, zostal przekroczony poziom glupoty niemozliwy do osiagniecia w prawdziwym zyciu.
@stylalpha: ty wierzysz ze drukarnia narobila bledow? Albo grafik? Przeciez oni dostali napisany juz tekst. A po tym oswiadczeniu widac, czy on sie posluguje poprawna polszczyzna
@stylalpha: a jak ktos da mi schemat ze zwarciem miedzy zasilaniem a masa, a ja zaprojektuje z tego plytke, a plytkarnia wykona, to wina bedzie zlecajacego, a nie moja. Co wiecej, gdybym to poprawil to bym nie wykonal prawidlowo zamowienia.
@Felonious_Gru co z pisarzami? Od czego są korektorzy ? Jeśli widzę tak elementarne błędy, zwracam klientowi uwagę i doradzam. Ta firma wykonała fuszerkę.
@stylalpha: o k---a, krew mnie zalala jak przeczytalem ten screen z fb :D przeciez to sie w glowie nie miesci, jak mozna byc takim podczlowiekiem, chlop zdania nie potrafi skleic poprawnie a chce ludzmi rzadzic.
Drukarnia nie ma obowiazku nic poprawiac, dostaja material i drukuja. Moga Ci sprawdzic ekstra z grzecznosci, ale jak cos bedzie nie tak to nikt nie bedzie za to placil. Jak u krawca dasz do uszycia
Odpuszczam. Dla mnie ich wina, bo sam robię czasem ulotki i zwracam na to uwagę. Dla Was tylko jego. Ok. Nie dziwią mnie już wymogi niektórych prawilnych firm. ( ͡°͜ʖ͡°)
@stylalpha: Wiesz, można założyć jeszcze następującą sytuację: kandydat jest #cebula i ostro się targował o zniżkę, drukarnia lub grafik na to przystał/-a ale w dupie miał zupełnie co tam będzie bo robi ledwie powyżej kosztów. Mało to profesjonalne, ale w Polsce profesjonalistów też wielu się nie znajdzie.
@Triplesix: nie wiem czy zart, w kazdym razie krazy oswiadczenie tego typa z fb
@Triplesix:
@stylalpha:
@graf_zero: http://www.wykop.pl/link/2229074/jak-zrobic-10-bledow-ortograficznych-na-ulotce-wyborczej/
Drukarnia nie ma obowiazku nic poprawiac, dostaja material i drukuja. Moga Ci sprawdzic ekstra z grzecznosci, ale jak cos bedzie nie tak to nikt nie bedzie za to placil. Jak u krawca dasz do uszycia