Kochani! Co sądzicie o takiej ofercie i który wg. Was jest najlepszy? Czy jednak to tylko wyrzucenie kasy w błoto i zawracanie d--y?Szkolenia dla biedaków z grouponu Potrzeba mi pomocy, bo praca na czarno w pisanie prac średnio nadaje się do dodania do cv bezrobotnego humanisty (╥﹏╥)
@Golabsadysta: 119,99 zł zamiast 249 zł za 2-dniowe warsztaty „Relacje – jak budować, zarządzać, uwodzić” (16 godz.) - jak Ci się do pracy nie przyda to chociaż nauczyć się uwieść jakiegoś niebieskiego bogatego co o Ciebie zadba.
A tak serio to 7) 149,99 zł zamiast 299 zł za 2-dniowe warsztaty „NLP (Neurolingwistyczne Programowanie) w weekend” (16 godz.) - nie wiem co to jest, ale ma programowanie w nazwie i możliwy
@Golabsadysta: a nie wolisz zamiast chodzenia na takie kursy samej zabrać się za jakiś kurs z jakiegoś programowania albo jakiś ciekawy kurs na edxie lub czymś podobnym?
@Anlak: powiem tak, jestem humanistą i matematyka mnie przeraża. Życie skorygowało moje wyobrażenie o pracy po anglistyce i nie wiem od czego zacząć w dokształcaniu się. #tyleprzegrac
@Golabsadysta: to już połowę wymaganych umiejętności do zaczęcia pracy w korpo masz, angielski znasz ( ͡°͜ʖ͡°) Ale co chcesz robić, może jakiś hr, skoro niczego ciekawego związanego z anglistyką nie ma.
@Anlak: na razie kończę kursy związane z excel'em. A co chce robić? No cóż, nauczycieli do gimnazjów (i wyżej) nie potrzeba, a uwielbiałam lekcje z pyskatymi dzieciakami. No nic, zostaje zrobienie kursów by chociaż pracować jako korpo-niewolnik. :|
@Golabsadysta: też jakbym miał kogoś uczyć to albo gimbaza albo techbaza ( ͡°͜ʖ͡°) Może coś w mniejszych miastach się znajdzie. Jak nie to szukaj kursów dla rektuterów, hrów i administracji. Życzę powodzenia w szukaniu pracy ( ͡°͜ʖ͡°)
A tak serio to 7) 149,99 zł zamiast 299 zł za 2-dniowe warsztaty „NLP (Neurolingwistyczne Programowanie) w weekend” (16 godz.) - nie wiem co to jest, ale ma programowanie w nazwie i możliwy
Komentarz usunięty przez autora