Wpis z mikrobloga

@Caishen: Jedlicze pod koniec 2008 albo początek 2009, a był to zespół o nazwie The Skurvels (analizator, dante, mando, lotti i jako piąty najczęściej dobierany jakiś steam friend np. camel aka gwiazda wcg). Jak coś pomieszałem możecie poprawić.

A Dante krzyczał tak zawsze, żeby p-------ć przeciwnika, z resztą w CS 1.6 (w GO zapewne też) sporo osób tak robiło.

@onomatobeka: Dlaczego? Mnie to nie dotyczy w sumie, ale
  • Odpowiedz
@Stadionowy_Artysta: anal i mando grozili nam wbiciem kosy pod żebra na lanie, a jak już doszło do konfrontacji wzrokowej to szybko opuszczali głowy i nagle szli sobie gdzie indziej xD w------l dostali motzny w kanter potem. lottiego nie kojarzę
  • Odpowiedz
@onomatobeka: Haha, no Anal to raczej zabijaką nie jest :D Z darciem mordy to pierwszy raz usłyszałem od FXów (ale nie złotej piątki tylko faktycznego FX) na bodajże HLC 2k8: "NAAAAAAAAJS K---A DO PIECAAAAAA"

Z w-------i to ciekawa akcja była na scenie WC3. Nie pamiętam już ksywki, ale na netwars był koleś, który często robił błędy bo był dosyć prostym człowiekiem no i wiele osób z niego cisnęło bękę, a
  • Odpowiedz
@onomatobeka CIEKAWE rzeczy opowiadasz o tych kosach i konfrontacjach :D:D:D Aż się uśmiechnąłem, że ktoś takie pierdoły opowiada jeszcze po tylu latach i to pewnie tylko z racji tego, że nie ma kto Ci odbić piłeczki :D

@XpedobearX No nigdy nie byłem i nie będę i to wszyscy ludzie mieli do nas problem, a nie my do nich. Tak btw.

Pozdrawiam z zaświatów ;)
  • Odpowiedz