S.....3 konto usunięte 31.10.2014, 13:34:24 1772 + 1. Bądź mną2. Bądź głodny w centrum handlowym3. Wejdź do pizzerii i z racji naporu klientów i przedłużającej się chwili pojawienia kelnerki z MENU wyjmij z torby i odpal netbooka4. Wejdź na stronę pizzerii co bym mieć już gotowe zamówienie jak w końcu podejdzie kelnerka5. Zobacz na stronie promo "Z wydrukowanym tym kuponem każda średnia pizza w lokalu 3zł taniej"6. Zrób mine moje3złotejanusz.jpg, zgraj kupon.jpg na podłaczonego do netbooka minipena7. Wyjdź z pizzerii i udaj się dwa poziomy niżej w CH do punktu ksero wydrukować ten kupon xD8. Stój w kolejce9. Daj gościowi pena z kuponem do wydrukowania i zapomnij powiedzieć żeby wydrukował to na czarno biało a nie w kolorze10. Zapłać za wydruk 3zł zamiast 50 groszy xD11. BRAK PROFITU ALE POZIOM CEBULI JAK NAJBARDZIEJ ZACHOWANY#cebuladeals #przegryw #januszebiznesu
goblin21 goblin21 31.10.2014, 22:26:36 0 + PODŁĄCZENIE URZĄDZENIA MULTIMEDIALNEGO 14ZŁ.@neib1: Ta cena obowiązuje gdy Ty dajesz "urządzenie multimedialne" obsłudze. Gdy wybierasz samoobsługę i sam wciskasz pena do portu USB, płacisz tylko kilka groszy za wydruk :D
piwomir-winoslaw piwomir-winoslaw 31.10.2014, 23:27:39 0 + 3 złote za dodatkową cebulę? Nie powiem, sporo.
L.....n konto usunięte 02.11.2014, 19:05:46 2 + @Stulejarz__f23: @neib1: @prusi: śmiechłem motzno dzięki cumple za poprawę humoru
2. Bądź głodny w centrum handlowym
3. Wejdź do pizzerii i z racji naporu klientów i przedłużającej się chwili pojawienia kelnerki z MENU wyjmij z torby i odpal netbooka
4. Wejdź na stronę pizzerii co bym mieć już gotowe zamówienie jak w końcu podejdzie kelnerka
5. Zobacz na stronie promo "Z wydrukowanym tym kuponem każda średnia pizza w lokalu 3zł taniej"
6. Zrób mine moje3złotejanusz.jpg, zgraj kupon.jpg na podłaczonego do netbooka minipena
7. Wyjdź z pizzerii i udaj się dwa poziomy niżej w CH do punktu ksero wydrukować ten kupon xD
8. Stój w kolejce
9. Daj gościowi pena z kuponem do wydrukowania i zapomnij powiedzieć żeby wydrukował to na czarno biało a nie w kolorze
10. Zapłać za wydruk 3zł zamiast 50 groszy xD
11. BRAK PROFITU ALE POZIOM CEBULI JAK NAJBARDZIEJ ZACHOWANY
#cebuladeals #przegryw #januszebiznesu
@neib1: Ta cena obowiązuje gdy Ty dajesz "urządzenie multimedialne" obsłudze. Gdy wybierasz samoobsługę i sam wciskasz pena do portu USB, płacisz tylko kilka groszy za wydruk :D