Aktywne Wpisy
PanNieznanypl +13
#zwiazki czemu laski studiujący #lekarski mają tak #!$%@? ego, serii druga laska z którą się spotykam co to studiuje jeszcze pierwszy rok a ego większe od całej populacji #rozowepaski #niebieskiepaski #studbaza
sokeno +26
Jestem zaskoczony, że z takiego g.. aparaciku można z ręki zrobić takie zdjęcie (ʘ‿ʘ) #fotografia #ksiezyc #telefony #samsunggalaxy s22ultra #zdjecie
#warszawa #sloiki #swieta #korki
Do gmin trafia za to czesc pitow zaplaconych na ich terenie.
@Dolan
@nyszom: no nie tylko profity bo przecież z ich obecnością w warszawie wiążą się też wydatki miasta
@Dolan: haha powiedz jeszcze, że Warszawa traci na każdym przyjezdnym
@Dolan: O jak prychłem xD W dupach już się wam nieźle przewraca widzę :D Całe szczęście, że ja się mogę z tego śmiać, bo mnie to nie dotyczy, ale logika niektórych warszawiaków po prostu zwala z nóg :D
@Kimchi: ten teges, Zakopane
@elmyn: Podejrzewam, że jednak nie jesteś :P
A ze słoikami jest ten problem, że na płacą podatków w wawie, ale ze wszystkich dobrociejstw miasta chcą korzystać i jeszcze wieczne
a ten argument o firmach ktore maja
Tak, i postawić bramki przed centrum i każdego sprawdzać czy mieszka w Warszawie, płaci podatki i czy nie jedzie sobie tylko z Pcimia Dolnego na zakupy do Biedronki. Albo kazać każdemu zgłosić się w Urzędzie z wnioskiem o wydanie Karty Przyjezdnego tudzież Karty Podatnika. Oczywiście, to dużo roboty, więc przydałoby się zrobić kilka nowych hehe etatów.
Jak ktoś