Mam 3,8 kg krowy (nie jest to najlepszej jakości mięso, ale robię eksperyment a jak nie wyjdzie to szkodą dobrego kawałka ( ͡°ʖ̯͡°) ) oraz worki do sezonowania w lodówce.
Według założeń taka folia pozwala na sezonowanie wołowiny metodą na sucho umożliwiając dojrzewanie mięsa w domowych warunkach, we własnej lodówce. Tradycyjna metoda sezonowania na sucho pozwala doskonale uszlachetnić wołowinę, nadając jej odpowiednią kruchość, smak, kolor i
@nadmuchane_jaja potwierdzam, właśnie stoję na podlasiu. Wszyscy zebrani komentują (po rosyjsku) ten napis. Towarzyszka Natasza z zachwytu zaczęła śpiewać Kalinkę, a pijany Igor zaczął tańczyć Kozaka. Właśnie nadjeżdżają Ładą turисты
Wytłumaczyłby mi ktoś wpuszczenie Pietrzaka zamiast chociażby Piątka czy Milika? Bo ja rozumiem wszystkie decyzje, nawet te fatalne jak Błaszczykowski ale to..? Ktoś coś? Panie Brzęczku? #mecz
Witajcie! Przygotowuję właśnie duży projekt który będzie prowadzony przeze mnie na wykopie przez okres kilku miesięcy. Potrzebuję do jego wykonania waszej pomocy! Gwarantuję że każda osoba która zdecyduje się pomóc zostanie umieszczona w projekcie i będzie jego żywą częścią. Finalna wersja będzie przedstawiać wszystkich użytkowników którzy wyrazili chęć wzięcia udziału.
Kupiłem nowy telefon więc #rozdajo stary Honor 7 Właśnie przywracam ustawienia fabryczne cobyście nie przegląali moich zdjęć i aplikacji. Nówka z najwyższej półki to to nie jest, ale nowego telefonu bym przecież nie rozdawał.
Losowanie przez #mikrorandom za 24h od momentu publikacji postu. Tylko powiedzcie mi jak z tego korzystać bo nigdy nie używałem.
Murki i Mirabelki robię #rozdajo. Z powodu braku komunikacji w rodzinie mam dwa kody NETFLIX 60 DNI 4K-UHD-NA-WLASNOSC 24/7 więc jeden postanowiłem oddać w jakieś dobre wypokowe ręce. Zasady myślę, że są znane. Zielonki biorą udział.
Według założeń taka folia pozwala na sezonowanie wołowiny metodą na sucho umożliwiając dojrzewanie mięsa w domowych warunkach, we własnej lodówce. Tradycyjna metoda sezonowania na sucho pozwala doskonale uszlachetnić wołowinę, nadając jej odpowiednią kruchość, smak, kolor i
źródło: comment_9zBh29hB5pt8UQBW25yGTbZLIq3Rt7Ca.jpg
Pobierz