@KwasneJablko: jak jeździłem tirem na Hiszpanię, to kiedyś mi się wywróciła cała paleta takich pomidorków i nie chcieli mi ich przyjąć na magazynie. Stałem pod rampą 6 godzin, po czym zostawili mi całą paletę takich koktajlówek na naczepie. Były dokładnie takie same, typowo pod biedronkę. Jak zjechałem na bazę, to wymieniałem się tymi pomidorkami z innymi kierowcami za ogórki, sałatę, kalafior, pomarańcze, mandarynki, cytryny i inne :D
kurdeeee nie wyczymie miałem na oeliksie procesor na oku i po pół godzinie od wystawienia ktoś go kupił, nigdy se tego konkuterka nie złoże, no nic szukam dalej
to, że ty tak masz nie znaczy, że wszyscy to beduini za 400dniówki. Praca w transporcie może być bardzo elastyczna, sam trzy lata temu robiłem jedno kółko na hiszpanie w miesiącu. Jak dbasz tak masz w skrócie
#ogrodnictwo dziś na działaczce zaobserwowałam pierwszego ogóra, którego od biedy można byłoby już zjeść, ale jeszcze chwilkę niech sobie porośnie (ʘ‿ʘ)
@szatanEK666: to się starość nazywa, chociaż z tą liczbą w nicku to aż głupio tak mówić XD ale ostantio coś mi nie służy.
@kukurykukokonowe wygląda smakowicie (。◕‿‿◕。) Tylko kolejnym razem wolniej wędź ( ͡°͜ʖ͡°) Jak masz wędzarkę drewnianą, to polecam termometr taki z "igłą", który da się wsadzić między dechy.
@kukurykukokonowe: ja to mam taki smak, że mega lubię jak w swojskiej kiełbie zbiera się taka 'galaretka', jak łatwo się domyśleć, zazwyczaj ona zbiera się na tych dolnych "kolankach". Jak też taką lubisz, to najłatwiej takie coś zrobić dodając do kiełbasy podgardla i dolewając troszkę wody ( ͡°͜ʖ͡°) no i jej nie wysuszyć za dużą temperaturą
źródło: 1000025119
PobierzStałem pod rampą 6 godzin, po czym zostawili mi całą paletę takich koktajlówek na naczepie. Były dokładnie takie same, typowo pod biedronkę.
Jak zjechałem na bazę, to wymieniałem się tymi pomidorkami z innymi kierowcami za ogórki, sałatę, kalafior, pomarańcze, mandarynki, cytryny i inne :D