Hej! Dziś zapraszam do zapoznania się z moim najnowszym przepisem na niesamowite portugalskie ciastka pasteis de nata.
Przepis przygotowałem jeszcze przed swoim wyjazdem. Jest to chyba mój ulubiony deser sprzedawany na półwyspie iberyjskim. Ciastka są łatwe w przygotowaniu i nie są bardzo czasochłonne. Są słodkie i delikatne. Najlepiej smakują gdy są jeszcze ciepłe. Składniki do ich przygotowania kupicie łatwo w domu, a cały proces przygotowania ich powinniście zamknąć w ciągu godziny
Przepis przygotowałem jeszcze przed swoim wyjazdem. Jest to chyba mój ulubiony deser sprzedawany na półwyspie iberyjskim. Ciastka są łatwe w przygotowaniu i nie są bardzo czasochłonne. Są słodkie i delikatne. Najlepiej smakują gdy są jeszcze ciepłe. Składniki do ich przygotowania kupicie łatwo w domu, a cały proces przygotowania ich powinniście zamknąć w ciągu godziny
Czy znasz jakieś potrawy kuchni Mołdawskiej?
- Tak 4.3% (54)
- Nie, ale chciałbym poznać 77.8% (986)
- Nie i nie chciałbym poznać 17.9% (227)
Zawiera treści NSFW
Ta treść została oznaczona jako materiał kontrowersyjny lub dla dorosłych.