Nie skreslajcie tego Szeligi. Chłop może być takim bardziej nasterydowanym Ferrari, co pokazała walka z bratem Pudziana. Jak się odpali na konferencjach to będą z niego ludzie #famemma
@Profesortrapu: Kubańczyk, Tyburscy, Tańcula, Kasjo, Malczyński, Hassan i Wiewiór - każdy z nich robi Szeligę z łatwością - oceniając oczywiście go przez pryzmat walki z bratem Pudziana. Jedyne co tam pokazał to totalny brak techniki i tlenu, po 30 sekundach i 4 cepach chłop był odcięty i walczył na autopilocie. Ciosy to były machnięcia rękami, zero pracy bioder o pracy na nogach nie wspomnę. Mimo, że jest cięższy jego jedyną
Taki "friendly reminder". Dietetyk to nie kucharz.
Dietetyk robi tak aby było coś skuteczne - jeśli jest bystry jak ja i otwarty to stara się, aby dodatkowo było to smaczne i jak najbardziej udawało śmieciowe jedzenie, które wszyscy kochamy ze względu na swoją "smakowitość". No oczywiście, że najlepszy burger to przecież nie z chudej jak wiór wołowiny lub lody to te, w których dużo % tłuszczu. I na odwrót - kto nie lubi dodatku słodkości i węglowodanów do tłustego. Wszystko rozumiem ( ͡°͜ʖ͡°)
Jeśli nudzi się komuś menu mimo produktów do podmiany - też spoko, nigdy nie jojczę zmienia, choć nie muszę, staję na rzęsach, aby pasowało i zmieniam - bo od tego czy pasuje zależy to czy dana osoba wytrzyma z dietę - a zarazem przekłada się na to jej sukces, a jej sukces przekłada się na dalsze miesiące współpracy. Zmiany są wręcz potrzebne i mile widziane, ale nie co tydzień - nawet utrudniają
@Kasahara: Czy nie uważasz, że w momencie, kiedy konkurencja na rynku dietetycznym jest duża + cały czas rośnie, to dietetyk, powinien rozwijać swoją wiedzę kulinarną dot. nowych dań, urozmaiceń tak samo jak wiedzę z zakresu dietetyki? Oczywiście zgadzam się z tym co napisałeś i moje słowa tyczą się prawdziwych dietetyków/ trenerów, a nie osób, które biorą po stówce za prowadzenie :)
@Kasahara: Też jestem tego zdania, niemniej jednak gdy prowadzenie online kosztuje obecnie +300 zł miesięcznie - a ogranicza do co dwutygodniowych raportów, a z każdej strony atakują nas zdjęcia, przepisy itp. pięknie wyglądających fit dań, to rozumiem też roszczeniowość współczesnego klienta
@Spilac: Ja osobiście najbardziej polecam białą czekoladę jako dodatek do owsianek / omletów. Nie polecam jednak smaków owocowych typu truskawka, są bardzo chemiczne, ale to moja opinia, bo Tobie może np. smakować. Ze wszystkich białek jakie piłem smakowo TOP 1 jest dla mnie smak waniliowy Olimp Whey Complex, mam już 3 torbę i pasuje idealnie do omletów, owsianek, jak i do picia - z mlekiem petarda !
#famemma