Od pewnego czasu szukam pracy, i rozsyłam trochę cv.
Dziś dostałam e-mail, nie była to odpowiedz na moje cv, bo wysyłam tylko do firm oferujących umowę o pracę i z racji zawodu nie interesują mnie takie rzeczy jakie mi tu zaproponowano.
treść:
Dzień dobry!
Praca na umowę zlecenie. Wolny harmonogram pracy.
Wypłaty wynagrodzenia codziennie na konto bankowe.
Rejestracja -
//www-sites-google.com/adc/index.php
Zostało 11 wolnych miejsc.
Z poważaniem,
administrator serwisu
e-mail przyszedł z nazwiska Anna Kowalewska www.jobpl@gmail.com
Strona oczywiście powala profesjonalizmem, a w regulaminie nie ma nic o samej firmie, zastanawiam się czy to jakiś przekręt dla naiwnych i podszywanie się pod firmę jaką jest google.com .

Komentarze (6)
najlepsze
Szanowny użytkowniku,
z powodów technicznych nasz serwis zawiesił swoją działalność.
Proszę
Zaintrygowało mnie to pisanie komentarzy za kasę i postanowiłem wykonać ten ichni prosty test składający się z 12 kroków. Niestety poległem na kroku 11 gdzie należy zareklamować jakąś stronę w katalogu, do którego odsyła link i już klikałem dodaj (reklamę wykopu nota bene) gdy nagle poproszenie mnie o podanie "kodu zatwierdzającego"...
Aby otrzymać kod