Dzień Dobry TVN: Świerszcze na polskich talerzach już wkrótce.
Fani egzotycznych smaków będą zachwyceni. Od 24 stycznia na terenie wszystkich krajów unijnych będzie mogła pojawić się mąka ze świerszczy. Na jej bazie będą mogły powstać produkty takie jak bułki i chleby.
awres z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 102
Komentarze (102)
najlepsze
@dr_gorasul: A teraz szurem jest każdy, który uważa że w jedzeniu robali zamiast np. wołowiny jest coś złego.
To typowy cykl tak zwanych teorii spiskowych, które stają się oficjalną normalnością jak nadchodzi nowa prawda etapu.
I to tak ciekawie zmienić argumentację z "nie jemy robaków bo to robaki" na "no czasami jednak jemy niektóre bo się u nas jadło od zawsze".
To jak to jest w końcu? Ci co chcą świerszcze wciskać to są źli bo te straszne robaki proponują, bo robaki są robakami. Czy jednak tak nie do końca, bo w sumie
@HPLC: sam się zawołaj :) jak za trzy lata przeczytasz skład chleba :)
Żeby nie było, jedzcie sobie co chcecie, wasz wybór, dla mnie jedzenie robali jest po prostu obrzydliwe i tyle.
Zaufaj nauce :)
@devu: I nasz polsko języczny rząd, bo będą to przepychać.