Chiński chrupiący olej chili
Jak olej może być chrupiący? No może i to bardzo przyjemnie. Sprawdźcie jak zrobić chrupiący olej chili lepszy niż słynny Lao Gan Ma i z czym go jeść. Przepisy https://aftertastepl.wordpress.com/2021/05/16/chrupiacy-chinski-olej-chili-i-jak-go-wykorzystac/
- #
- #
- #
- #
- 21
Komentarze (21)
najlepsze
Okazuje się ze zrobienie filmiku to nie jest takie hop siup tylko
Tip 1. Skoro są cięcia i ujęcia z różnych kamer to może na następny raz mniejszy bałagan na stole i dokładanie kolejnych składników z takiej ilości jaka będzie konieczna a nie np cały worek cebuli na stole.
Nie wiedziałem o tym, że można zwilżyć chili, żeby się za bardzo nie spaliło. Super filmik!
@SpaghettiSupernova: Protip od Japończyka, który uczył mnie robić ramen