POLACY NIE MAJĄ PROBLEMU Z PIZZĄ Prawdziwym czempionom gotowania, pizza wychodzi jak z najlepszej pizzeri. Taką pizze spożywa się wówczas najlepiej z partnerem/partnerką, jeszcze obok gorącego piekarnika
@Re-l: drogie to nie jest. Ja stosuję i jestem zadowolony. Prawidłowo użyty sprawia, że pizzę można upiec w 3 minuty. Ostatnio piekłem u kogoś bez kamienia, to po 3 minutach ciasto było niedopieczone. Musiałem piec 6-7 minut, ale wtedy dodatki bardziej wysychają. Niby można zaparować piekarnik, ale to kolejna komplikacja, poza tym tak czy inaczej wydłuża się czas przygotowania pizzy, a jak są goście to zwykle piekę 3-4 sztuki, więc
Komentarze (120)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora
Prawdziwym czempionom gotowania, pizza wychodzi jak z najlepszej pizzeri. Taką pizze spożywa się wówczas najlepiej z partnerem/partnerką, jeszcze obok gorącego piekarnika