Gastronomia się buntuje. Lokale otwarte mimo zakazu
Nawet 20 tys. lokali gastronomicznych wznowiło działalność po 18 stycznia - wynika z szacunków Izby Gospodarczej Gastronomii Polskiej (IGGP). Decyzję podjęli głównie ci przedsiębiorcy, którzy zostali wykluczeni lub pominięci w tarczach pomocowych.
login112 z- #
- #
- #
- #
- #
- 87
- Odpowiedz
Komentarze (87)
najlepsze
Komentarz usunięty przez moderatora
Płacisz 30zł za kajzerkę z marketu wypchaną najtańszą, mrożoną wołowiną z kończącą się datą ważności.
Oczywiście hipster za ladą zapyta na starcie "co dla ciebie kolego?"
Do tego jesz rękami z papieru przy ławce jak na szkolnych koloniach.
Chce Ci się siku? Za truckiem czeka toitoi.
Co z tego, że za tę kwotę macie obiad w knajpie z obsługą kelnerską.
Komentarz usunięty przez moderatora
@Adam27Waterford: ( ͡° ͜ʖ ͡°)
Komentarz usunięty przez moderatora
Komentarz usunięty przez moderatora