Co piąta firma z branż gastronomicznej i hotelarskiej bankrutuje za miesiąc.
Jeżeli rząd utrzyma obostrzenia na obecnym poziomie, to co piąta firma z sektora hotelarsko-gastronomicznego upadnie w przeciągu miesiąca - wynika z analizy Finiata Group. Przy utrzymaniu "narodowej kwarantanny" do kwietnia, bankructwo ogłosi ponad połowa przedsiębiorstw.
Mzil z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 53
Komentarze (53)
najlepsze
Buoo muercedesa niech sprzedo i nom do, my biedne, dzieci głodne.
@dthprf: winni są po części sami przedsiębiorcy. W mediach dużo krzyku i buntu, a w rzeczywistości wychodzi kapiszon:
https://www.money.pl/gospodarka/bunt-przedsiebiorcow-w-zakopanem-otworzyl-sie-tylko-jeden-lokal-6598586541287041v.html
@elon_w_zbozu: XD
Co przewiduję za miesiąc, jeśli jednak otworzą. Wykopki będą wrzucać zdjęcia paragonów typu schabowy+ziemniaki za 100zł
Mamy początek roku 2021. Wchodzę do tych knajp i po odebraniu
Jeszcze bardziej szokujące może być dla niektórych to, że nie wiadomo czy tego lata wrócimy do luzu z wakacji 2020, a jesienią niemal na
ICM szacuje ilość "bezobjawowych" na 12-15mln a MiM UW nawet na 30mln.
Grypa taka szybka nie jest i gdyby nie wiosna i zmiana pogody to szalała by w najlepsze.
Co do COVIDu to w krótkim okresie nie można się zarazić drugi raz
W kościele wirusa nie ma ale przy regularnie dezynfekowanych stolikach w restauracji już też? Tak samo w ozonowanym po każdym kliencie pokoju hotelowym też rozumiem wirus szaleje ale nigdzie indziej już