W poniedziałek ruszają bary i restauracje. Sztućce tylko jednorazowe
Zachowanie odległości od krańca blatu jednego stolika do krańca blatu drugiego powinna wynosić 1,5 m. W lokalach będzie można korzystać tylko z jednorazowych sztućców, trzeba też usunąć wszelkie dodatki - to niektóre wytyczne dotyczące funkcjonowania kawiarni, restauracji i barów...
regiony z- #
- #
- #
- #
- #
- #
- 86
Komentarze (86)
najlepsze
CIĘŻKO BĘDZIE JANUSZOM ODKAZIĆ SZTUĆCE JEDNORAZOWE PRZED PONOWNYM UŻYCIEM W RESTAURACJI.
A więc liczba zakażeń może wzrosnąć.
Wyłączenie z użycia suszarek nadmuchowych, stosowanie w łazienkach papieru do wycierania rąk.
Te wydmuchiwarki bakterii bo powinni już dawno ustawowo zakazać.
Przecież takie sprzeczności można mnożyć na całym świecie w nieskończoność.
Przed momentem spuszczali się nad słomkami, dziś świat zalewa powódź plastikowych rękawiczek, maseczek, sztućców i innych opakowań ochronnych. A wszystko to o kant dupy rozbić...
Na razie to działa na zasadzie : o tu się jeszcze szlaczek #!$%@? i będzie git.